Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
detektivky

Mnoho strak věští vraždu - 20%
(3x)
Brilantní, strhující thriller od autora románů Moriarty, Dům hedvábí a bondovek Modrý diamant, Navždy a den propojuje klasickou detektivku hodnou Agathy Christie se stejně geniální moderní zápletkou, díky níž se čtenář stává detektivem.
detektivky
Ukázky

Mnoho strak věští vraždu

298 Kč
238 Kč
Noční brána - 20%
(2x)
Enzo Macleod se vrací vyřešit dvě vraždy, které od sebe dělí celých sedmdesát let.
detektivky
Ukázky

Noční brána

329 Kč
263 Kč
Záhada zmizelého šlechtice
Pan Tadeáš z Příhraz je povolán samotným Václavem II., aby se dostavil na hrad v Sadské. Vydává se tedy na cestu, na níž ho doprovází jeho sluha Vítek, zatímco velitel hradní posádky Jozífek zůstává na panství, aby ho chránil před řáděním lapků.
detektivky
Ukázky

Záhada zmizelého šlechtice

199 Kč
Trujkunt - 20%
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
detektivky
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
158 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 20%
(10x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
detektivky
Ukázky

Dívka, která si hrála s ohněm

199 Kč
159 Kč
Komtur - 20%
(5x)
Praha 1878. Banda podvodníků se chystá k loupeži století, přitom se zapletou do velkolepého spiknutí.
detektivky
Ukázky

Komtur

348 Kč
278 Kč
Morový testament
(5x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
detektivky
Ukázky

Morový testament

199 Kč
Vyděšená k smrti - 20%
(2x)
Když se rodiče Melanie Richardsové vrátí domů ze zahraničí, netuší, že za chvíli přijde telefonát, který jim změní život. Jejich dcera byla unesena a pachatel chce výkupné. Rodiče peníze doručí a dle instrukcí se vydávají na místo, kde mají Melanii najít. A musí spěchat.
detektivky
Ukázky

Vyděšená k smrti

319 Kč
255 Kč
Klasztor, Návrat - 20%
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
detektivky
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
135 Kč
Pierot, Na krev - 20%
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
detektivky
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 464 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 47 > >>