Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
sci-fi a fantasy

Pán prstenů - 20%
(5x)
Třetí, závěrečný díl trilogie Pán prstenů, která se řadí ke klasice fantasy literatury.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1 - 20%
(40x)
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1

148 Kč
118 Kč
Jako sama smrt - 20%
(1x)
Uprchlíci. Lovci. Vrazi. Každý má své tajemství… V Karachu si na spravedlnost moc nepotrpí. Ani na prosté stínání odsouzenců. Zato lámání kolem, narážení na kůl a čtvrcení jsou na denním pořádku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Jako sama smrt

259 Kč
207 Kč
Leviatanova zhouba - 20%
(1x)
Laconská říše je v troskách a třináct set slunečních soustav se konečně zbavilo nadvlády Winstona Duarta. Jenže prastarý nepřítel, který zničil stavitele bran, se znovu probouzí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Leviatanova zhouba

259 Kč
207 Kč
Půlměsíční město: Rod nebes a dechu - 20%
(3x)
Bryce a Hunt se snaží vrátit do normálu. Povedlo se jim zachránit Crescent City, ale protože v poslední době zažili tolik otřesů, chtějí si hlavně odpočinout. Zpomalit. Zjistit, co je čeká v budoucnosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Půlměsíční město: Rod nebes a dechu

389 Kč
311 Kč
Arila: Stíny Citadely - 20%
(1x)
Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuliny reality a který dokáže zasít strach do všech, včetně bohů samotných.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Arila: Stíny Citadely

279 Kč
223 Kč
V prázdnotě - 20%
(1x)
Probudil se ve spánkové komoře na obrovské vesmírné lodi. Nepamatuje si kdo je, kde je, ani jak se sem dostal. Plavidlo je plné zmrazených mrtvých lidí a on jediný je naživu. Při postupném vybavování si své identity se setkává s nejednou překážkou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

V prázdnotě

249 Kč
199 Kč
Voják - 20%
(2x)
Ve vzdáleném koutě vesmíru, na samotné hranici mezi lidskými državami Řádu a královstvím krabovitých pradorů, se nachází bezprostřední hrozba veškerému inteligentnímu životu...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Voják

179 Kč
143 Kč
Mycelium IV: Vidění - 20%
(19x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

238 Kč
190 Kč
Příliš dlouhá swingers párty - 20%
(5x)
Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Hodně sexu. Ale taky akce a humoru.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Příliš dlouhá swingers párty

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 345 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 35 > >>