Nejprodávanější tituly - listopad 2022
esoterika a astrologie

Tarot snů - 6%
(2x)
Karty Tarotu snů nám připomínají pohádky, mýty, legendy, historické i smyšlené symbolické postavy, místa a předměty, které zůstávají v povědomí lidstva. Vzhledem ke své univerzálnosti je Tarot snů vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.
esoterika a astrologie

Tarot snů

594 Kč
559 Kč
Tarot skrytých světů - 6%
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
esoterika a astrologie

Tarot skrytých světů

594 Kč
559 Kč
Cesta ke zklidnění mysli - 11%
Duchovní cesta, kterou ukazuje Osho, je dobrodružná výprava za poznáním funkcí mysli, nevědomí, podvědomí a vědomí, jejímž cílem je objevení toho největšího pokladu - vlastní přirozené podstaty.
esoterika a astrologie

Cesta ke zklidnění mysli

234 Kč
208 Kč
Jak polapit sen - 11%
Kniha Jak polapit sen je dokonalou sadou nástrojů, jak se stát lucidním snílkem a vytvořit si šťastnější a naplněnější život v bdělém stavu.
esoterika a astrologie

Jak polapit sen

269 Kč
239 Kč
Naslouchej přírodě - 11%
"Výběr z textů, přednášek a odpovědí Sri Chinmoye zachycuje jeho pohled na kořeny současného kritického stavu životního prostředí.
esoterika a astrologie

Naslouchej přírodě

179 Kč
159 Kč
Procitnutí v nové realitě 2.díl - 11%
V prvním dílu knihy jsme se dozvěděli, jakými cestami se ubíral život a objevy badatele paranormálních jevů a významné duchovní postavy Davida Wilcocka, než sám navázal telepatický kontakt s mimozemskými andělskými bytostmi...
esoterika a astrologie

Procitnutí v nové realitě 2.díl

412 Kč
366 Kč
Síla citlivosti - 11%
Empatičtí jedinci nejen vnímají emoce druhých lidí, ale také je vstřebávají - někdy ke své vlastní škodě, což často vede k ohromnému smyslovému přetížení a pocitům zmatku nebo nízkému sebevědomí.
esoterika a astrologie

Síla citlivosti

269 Kč
239 Kč
Síla je ve vás - 11%
Tato kniha úspěšné autorky vznikla jako doplnění jejích bestsellerů Miluj svůj život a Uzdrav své tělo.
esoterika a astrologie

Síla je ve vás

269 Kč
239 Kč
Tajná historie mimozemšťanů - 11%
Mimozemská přítomnost na Zemi se rozšiřuje a se vstupem do věku Vodnáře bude oficiálně přiznána, což vyvolá šok a naléhavou všeobecnou potřebu pochopit společenské a technologické změny pramenící od našich vesmírných bratrů.
esoterika a astrologie

Tajná historie mimozemšťanů

394 Kč
350 Kč
Velká kniha kraniosakrální terapie - 11%

„Tento základní svazek představuje jedinečnou integraci širokého spektra přístupů ke kraniosakrální terapii a přináší praktikantům i studentům široké znalosti této disciplíny.“ — International Therapist

esoterika a astrologie

Velká kniha kraniosakrální terapie

673 Kč
598 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 274 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 28 > >>