Nejprodávanější tituly - listopad 2022

Setkání v Singapuru
Jeden den byla Annie svobodná matka mající hluboko do kapsy, druhý pak manželka úžasného miliardáře, jehož milovala celým svým srdcem. A přesto mu řekla: „Chovej se ke mně jako k cizímu člověku, a budu v pořádku.“ A Dimitri pochopil, že to nedokáže!
Ukázky

Setkání v Singapuru

69 Kč
1945: Léto běsů
(1x)
Kapitulace je podepsána, šeříky voní. Je po válce, ale svět už nikdy nebude jako dřív.

1945: Léto běsů

404 Kč
Až na ten konec dobrý
(7x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

Ukázky

Až na ten konec dobrý

404 Kč
Ibka
Románová kronika jedné rodiny, do jejíchž osudů se otiskly turbulentní dějiny, je drsným obrazem venkova i velkoměstské periferie poslední třetiny 20. a počátku 21. století.
Ukázky

Ibka

268 Kč
Návrat ze stínů
Před osmnácti měsíci Nikos zemřel a Marise se zhroutil svět… Teď Nikos vstal z mrtvých a rozhodl se Marisu vyhledat. Proč až po tak dlouhé době? Je to jenom proto, že až teď se dozvěděl, že žena, s níž sdílel vášeň, se mezitím stala matkou?
Ukázky

Návrat ze stínů

69 Kč
Proč jsme tak naštvané?
(5x)
Cílem knihy Proč jsme tak naštvané je verbalizovat vztek, který v ženách neférový systém probouzí, a transformovat jej do účinných strategií vedoucích k pozitivní změně české společnosti.

Proč jsme tak naštvané?

890 Kč
Slečna Marplová: Dvanáct nových případů
Legendární slečna Marplová se opět vydává po stopách zločinu – tentokrát ve dvanácti nových příbězích! Karen McManus, Ruth Ware, Val McDermid, Lucy Foley a další autorky napínavých knih se spojily, a tak vznikl tento unikátní soubor.

Slečna Marplová: Dvanáct nových případů

386 Kč
Sudetský dům
(5x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.

Sudetský dům

314 Kč
Vlk
(5x)
Tady to všechno začalo. Mysteriózní prequel bestsellerové série.
Ukázky

Vlk

449 Kč
Zapomenutá tajemství Prahy
Zajímají vás zapomenuté příběhy a tajemství Prahy?

Zapomenutá tajemství Prahy

314 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>