Nejprodávanější knihy - listopad 2022
přírodní vědy

Stromy - 11%
Publikace přináší zajímavosti a podrobné informace o jednotlivých druzích z celé Evropy.
přírodní vědy

Stromy

269 Kč
239 Kč
Vlčí pouto - 11%
Hlavní hrdinkou knihy Vlčí pouto je bílá polární vlčice s velmi neobvyklým životním příběhem.
přírodní vědy

Vlčí pouto

359 Kč
319 Kč
Duchové vesmíru aneb třináctero příběhů o neutrinech - 11%

„Duchové vesmíru“ volně navazují na předchozí tituly „Jak vznikal svět“, „Z kuchyně do vesmíru“ a „Blýskání“. V knížce naleznete ve třinácti příbězích poutavá svědectví o neutrinech, nejpodivnějších částicích, které kdy lidé objevili.

přírodní vědy

Duchové vesmíru aneb třináctero příběhů o neutrinech

252 Kč
224 Kč
Fenomén Vltavín - 20%
Vše co potřebujete vědět o vltavínech, které jsou typickým českým kamenem a zároveň světovou přírodní raritou. Kniha pro širokou veřejnost plná zajímavých informací a názorných barevných fotografií. Proč jsou tak vzácné a oblíbené?
přírodní vědy

Fenomén Vltavín

399 Kč
319 Kč
Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
přírodní vědy
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Herbář ze zahrady přímo na talíř 2 - 11%
Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!
přírodní vědy

Herbář ze zahrady přímo na talíř 2

449 Kč
399 Kč
Matematický čert - 11%
(1x)
Dvanáctiletý Robert nesnáší svého učitele matematiky, protože ten nechává své žáky řešit nudné úlohy a ještě ke všemu jim zakazuje používat kalkulačku. Ale potom Robert potká ve snu Číselného čerta, který jako zázrakem vzbudí jeho zájem o matematiku.
přírodní vědy

Matematický čert

359 Kč
319 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
přírodní vědy
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Trávy - 11%
Trávy i traviny jsou okouzlující rostliny, i když to tak na první pohled nevypadá. Jejich předností není hýření barvami, tak obvyklé u květin nebo některých dřevin, ale kouzlo okamžiku a celkového pohledu.
přírodní vědy

Trávy

449 Kč
399 Kč
Vlk – Pes – Člověk - 11%
Uznávaný etolog Kurt Kotrschal nám ve své knize pomůže nejen lépe pochopit pradávné zaujetí vlkem, ale také nás naučí, jak správně přistupovat k našemu věrnému společníkovi – psovi.
přírodní vědy
Ukázky

Vlk – Pes – Člověk

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 361 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 37 > >>