Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
zdraví a životní styl

Učebnice ájurvédy II. - 20%
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.
zdraví a životní styl
Ukázky

Učebnice ájurvédy II.

445 Kč
356 Kč
Štěstí se dá naučit - 20%
"Štěstí se dá naučit", říká oblíbený moderátor Karel Voříšek. S humorem, ironií, moudrým nadhledem, pokorou a vděčností se s vámi podělí o zkušenosti, které mu v poslední době pomohly cítit se výborně na těle i na duši.
zdraví a životní styl
Ukázky

Štěstí se dá naučit

212 Kč
170 Kč
Homo psychoticus II - 20%
(1x)
Upřímná výpověď o životě s psychotickým onemocněním je volným pokračováním knihy Homo psychoticus, která čtenářům přiblížila minulost autorky, mnohdy psychotickou přítomnost a plány do budoucna. Kniha končila přijetím na vysokou školu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Homo psychoticus II

159 Kč
127 Kč
Před-svědčování - 20%
Na rozdíl od Zbraní vlivu, které radí, jak se bránit manipulativním technikám, se autor nyní soustřeďuje na to, jak účinně ovlivňovat druhé, samozřejmě v etických mezích. A přináší zásadně nový, přitom vědecky podložený objev.
zdraví a životní styl
Ukázky

Před-svědčování

269 Kč
215 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
(1x)
Zdraví člověka je v současném pojetí chápáno jako vyvážený stav tělesné, duševní a sociální pohody. Je utvářeno a ovlivňováno mnoha činiteli a je předpokladem pro aktivní a spokojený život. Druhé aktualizované vydání.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výchova ke zdraví

424 Kč
339 Kč
Zdravá střeva - 20%
Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi mikroby a vaším zdravím. Novinky z trendujícího a slibného směru lékařského výzkumu změní váš pohled na způsob, jímž se stravujete a jakým přemýšlíte o svém těle.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá střeva

239 Kč
191 Kč
Zdravá střeva, zdravý život - 20%
Autor, zkušený a úspěšný terapeut zabývající se celostní medicínou, v knize srozumitelně objasňuje, jak nerovnováha ve střevech souvisí s kožními nemocemi, chronickými bolestmi, alergiemi a mnoha dalšími zdravotními potížemi.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá střeva, zdravý život

271 Kč
217 Kč
Léčení pohybem - 20%
Léčení pohybem je uzemňující i povznášející moderní meditační praxe založená na tradicích extatického tance.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčení pohybem

195 Kč
156 Kč
Růže pro Plúta - 20%
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
zdraví a životní styl
Ukázky

Růže pro Plúta

165 Kč
132 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 20%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
zdraví a životní styl
Ukázky

Učebnice ájurvédy I.

395 Kč
316 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 78 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>