Nejprodávanější tituly - listopad 2022
biologie

Darwin - 11%
Charles Darwin je velká osobnost, která změnila svět. Jeho revoluční teorie evoluce přirozeným výběrem byla ve své době kontroverzní a vysmívaná, platí ale už více než 150 let. Bohatě ilustrovaná kniha vás provede Darwinovým životem profesním, jeho slavnou cestou na Galapágy, ale i jeho životem soukromým.
biologie

Darwin

314 Kč
279 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 11%
(1x)
Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat.
biologie
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

269 Kč
239 Kč
Lidské tělo - první otázky
Proč umíme mluvit? A změní se mi barva očí? Odpovědi na všechny zvídavé otázky týkající se lidského těla se dočteš v této knize s odklápěcími okénky.
biologie

Lidské tělo - první otázky

134 Kč
Rozkládací atlas zvířat - 11%
Tato výjimečná rozkládací kniha plná zábavných a poučných informací vás seznámí s jedinečnými zvířaty z celého světa. Dětskou představivost zaujme také obrovská vyjímatelná mapa světa a šest velkých rozkládacích stránek.
biologie

Rozkládací atlas zvířat

269 Kč
239 Kč
Tajná síť přírody - 11%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
biologie
Ukázky

Tajná síť přírody

332 Kč
295 Kč
Červená královna - 11%
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

biologie

Červená královna

359 Kč
319 Kč
Evoluční tápání - 11%
Kniha je jedním z pokusů o zodpovězení otázek Co je život? a Jak život vznikal? Autor s použitím hraničního oboru biosémiotiky nasvěcuje odpovědi z oblastí nauk přírodních i humanitních a pokouší se o jejich sjednocení.
biologie

Evoluční tápání

332 Kč
295 Kč
Fylogeneze lidské lokomoce - 20%
Monografie se zabývá vývojovými aspekty pohybu současného člověka v okolním prostředí. Odkazuje k základům pohybu suchozemských obratlovců, kteří před 360 miliony lety kolonizovali souš planety.
biologie
Ukázky

Fylogeneze lidské lokomoce

290 Kč
232 Kč
Příběh lidského těla - 11%
(2x)
Strhující bestseller evolučního biologa prof. Daniela Liebermana osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.
biologie

Příběh lidského těla

494 Kč
439 Kč
Co je nového v biologii
(2x)
Do jaké míry umí živé organismy ovlivňovat samy sebe a své okolí? Anton Markoš přibližuje, jak se na tuto otázku i díky novým výzkumným možnostem dívají současní biologové.
biologie
Ukázky

Co je nového v biologii

90 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 77 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>