Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
sci-fi a fantasy

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Království popela - 20%
(2x)
Aelin riskovala vše, aby zachránila svůj lid a lidi, které miluje. Zaplatila za to strašnou cenu a teď je uvězněna v kovové rakvi a mučena.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Království popela

279 Kč
223 Kč
Krvavé ostří - 20%
(1x)
Celaena Sardothien je nejobávanějším zabijákem celého Adarlanu. Jako obyvatelka Tvrze vrahů musí bezvýhradně poslouchat svého pána Arobynna Hamela, přesto však důvěřuje pouze jedinému člověku – svému kolegovi a příteli Samovi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Krvavé ostří

299 Kč
239 Kč
Ostrov na konci všeho - 20%

Dojemný příběh o statečnosti a ztrátě od autorky Dívky z inkoustu a hvězd Ami žije se svojí nemocnou matkou na ostrově, který je omýván mořem stejně modrým jako blankytná obloha. Miluje to tu a nikdy by ji nenapadlo, že bude muset tento ráj opustit.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Ostrov na konci všeho

249 Kč
199 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Zrada ve Faranoru - 20%
Právě ses vrátil domů z úspěšné výpravy, ale namísto vděku se dočkáš obvinění z vraždy korunního prince. Tví nepřátelé chystají svržení současného krále.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zrada ve Faranoru

99 Kč
79 Kč
Ódinovo dítě
(6x)
První díl fantasy trilogie Havraní kruhy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ódinovo dítě

199 Kč
Zázračná kněžka - 20%
(1x)
„Zázračná kněžka“ je tradiční fantasy gamebook – hra v knize. V roli elitního žoldnéře Gabriela Knoxe se vydáte na fantastickou výpravu, jejíž cíl bude záviset jen a pouze na vašich rozhodnutích.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zázračná kněžka

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 68 položek
<< < 1 .. 5 6 7