Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022

Slídil
(7x)

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá jako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho rekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích.

Ukázky

Slídil

248 Kč
1945: Léto běsů
(1x)
Kapitulace je podepsána, šeříky voní. Je po válce, ale svět už nikdy nebude jako dřív.
Ukázky

1945: Léto běsů

309 Kč
Pod maskou nevinnosti
(1x)
Muž, který vždy dostane, po čem touží, má nejvíc co skrývat...
Ukázky

Pod maskou nevinnosti

279 Kč
Trestající smrt
Slunečné páteční odpoledne slibuje, že si Berka bude moci konečně jednou se svojí Lucií užít společný víkend, protože Luciina svatební agentura Šťastný start nemá na programu žádnou svatbu a Berkovu mordpartu zase nečeká žádný čerstvý mord.
Ukázky

Trestající smrt

179 Kč
Vévoda pro Dianu
(2x)
Tři sestry Harperovy, dcery hraběte z Holtbury, které zničil rozvodový skandál jejich rodičů, se rozhodly, že budou provozovat podnik s názvem Elegantní příležitosti, jenž bude pomáhat lidem z vyšší společnosti při organizování plesů...
Ukázky

Vévoda pro Dianu

279 Kč
Vlaštovčí kopec
(5x)
Chce to pořádnou kuráž, aby člověk dokázal zachránit sám sebe… Syrový i dojemný román pro čtenáře Kde zpívají raci.
Ukázky

Vlaštovčí kopec

288 Kč
Neklidná krev
(7x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování.
Ukázky

Neklidná krev

469 Kč
Pro hrst dukátů
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
Ukázky

Pro hrst dukátů

298 Kč
Případy soudce Ti: Vraždy na Nový čínský rok
Na konci roku 676 spravuje soudce Ti malé městečko ve východní Číně, když se náhle objeví dlouho nezvěstný dědic bohaté rodiny Nieu. Jeho otce to velmi potěší, ale ostatní členové domácnosti už tak nadšení nejsou – zmizelý muž vstal z mrtvých právě včas, aby jim pod nosem vyfoukl staříkovo jmění.
Ukázky

Případy soudce Ti: Vraždy na Nový čínský rok

249 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>