Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022

Jenom kamarádi
(2x)
Kristen Petersenová stojí nohama pevně na zemi, pro přátele by se rozkrájela a neztrácí čas s muži, kteří nejsou na stejné vlně jako ona. Vedle toho ale skrývá jedno obrovské tajemství: musí podstoupit zákrok, po němž už nikdy nebude moct mít děti.
Ukázky

Jenom kamarádi

279 Kč
Ještě to promysli
(1x)
Kolik rodinných oslav a pracovních jednání skončilo dusnem, kolik podnikatelských nápadů bankrotem! Jen kvůli strachu připustit, že nikdo z nás nemá patent na rozum. Co ale dělat, když zjistíme, že nám naše stará přesvědčení už neslouží?
Ukázky

Ještě to promysli

289 Kč
Jiná, než si myslel
Pod Gianovou maskou nebilo srdce, neexistovaly pro něj city. Aspoň takový z něj měla Ariana vždycky pocit. Přesto ji tento muž, kterého znala už z doby, kdy byla ještě dítě, považovala za dokonalého…
Ukázky

Jiná, než si myslel

69 Kč
Jiný svět
(1x)
Jiný svět patří mezi nejvýznamnější knihy 20. století. Je totiž jednou z prvních, jež západním čtenářům zprostředkovala osobní svědectví o sovětských koncentračních táborech, o zvrácenosti a krutosti komunistického režimu.
Ukázky

Jiný svět

239 Kč
Jsi tam?
Nina je autorkou kuchařek, má vlastní byt, skvělé kamarády a milující rodinu.
Ukázky

Jsi tam?

339 Kč
Kapitán Stellwerther
Vilém býval jezuitou a pracoval jako biskupský sekretář. Na sever ho vyslali před lety, aby vyšetřil jeden temný případ. A on už na severu zůstal, stal se venkovským knězem a učitelem. V hladových zimních měsících lovil panskou zvěř a jako správný pytlák si nechal narůst plnovous.
Ukázky

Kapitán Stellwerther

279 Kč
Když tě oslní Skot
(1x)
Dobrodružně dramatický a milostný příběh z doby osidlování amerického Nového světa, kam za lepším a svobodnějším životem s mnoha ideály mířilo množství anglických a skotských kolonistů.
Ukázky

Když tě oslní Skot

189 Kč
Klíče k dobrému životu

Existují klíče k dobrému životu? Klíče nemusejí odemykat pouze dům, auto nebo zamčené skříně. Požehnaný klíč nám umožní otevřít cestu k vlastnímu srdci a emocím, k tomu, co se našeho srdce hluboce dotýká.

Ukázky

Klíče k dobrému životu

169 Kč
Kniha noci
Ve světě Charlie Hallové je možné manipulovat se stíny - pro zábavu, pro zkrášlení, ale taky aby člověk získal moc a vliv. Je možné změnit něčí city i vzpomínky, ale práce se stíny má svou cenu a může vám z života ukrást mnohé.
Ukázky

Kniha noci

299 Kč
Kodaňská Píseň písní
(3x)
Životem kypící román o hledání lásky století, velkých ztrátách i druhých šancích.
Ukázky

Kodaňská Píseň písní

249 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>