Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022

Lest - 20%
(2x)
Agent FBI Drex Easton neúnavně sleduje jediný cíl: vypátrat sériového vraha, známého jako Weston Graham. Za posledních třicet let Weston použil mnoho jmen a nespočet převleků, což mu umožnilo okrást osm bohatých žen, než zmizely beze stopy.
Ukázky

Lest

279 Kč
223 Kč
Letní vzplanutí - 20%
Sedmnáctiletá Val právě končí druhý ročník gymnázia a před ní jsou dva nejkrásnější měsíce v roce. Jenže s rodiči za zády nehrozí, že by si mohla užít nějakou zábavu nebo snad dokonce prožít letní lásku. Tohle léto bude zaručeně ztracené.
Ukázky

Letní vzplanutí

209 Kč
167 Kč
Léto v Kavárně nových začátků - 20%
(1x)
Laura se rozhodla vyrazit na léto za prací do Dorsetu.
Ukázky

Léto v Kavárně nových začátků

339 Kč
271 Kč
Literatura v kostce pro SŠ - 20%
Neváhejte a pořiďte si učebnici, která přehledně shrnuje veškeré učivo světové a české literatury probírané na středních školách. Nejoblíbenější doplňková učebnice literatury připraví každého studenta nejen k maturitní zkoušce, ale i k přijímacím zkouškám na vysokou školu.
Ukázky

Literatura v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Loterie a jiné povídky - 20%
(2x)
Sbírka pětadvaceti naturalistických povídek o světě plném děsivých děr. Jak si povšimla Donna Tarttová, přední americká spisovatelka současnosti, titulní povídka je také hororová, ale v těch ostatních je hrozba více skrytá a ne zcela jednoznačná.
Ukázky

Loterie a jiné povídky

248 Kč
198 Kč
Lov - 20%
(2x)

Existuje temnota, kterou nerozjasní ani slunce. Sedmý případ kriminalisty Servaze. Jasná záře úplňku osvětluje hranici lesa, ze kterého se vynoří vyděšený jelen. Není to ale obyčejné zvíře… jeho oči jsou lidské. Kriminalistu Martina Servaze přivolají na místo nehody, kde auto srazilo nahého muže s jelení hlavou.

Ukázky

Lov

389 Kč
311 Kč
Magořina - 20%
(2x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
Ukázky

Magořina

190 Kč
152 Kč
Malířka z Benátek - 20%
Benátky. Tak znělo poslední slovo Carolininy pratety Juliet. Caroline se proto vydává do Itálie se záhadnými klíči a skicákem a pokouší se rozluštit tajemství, které její prateta střežila přes šedesát let.
Ukázky

Malířka z Benátek

329 Kč
263 Kč
Malý velký muž - 20%
Dobrodružství Forresta Gumpa Divokého západu Jeho jméno nenajdete v žádném z dobových dokumentů, dopisů, novinových výstřižků, časopiseckých článků ani knižních svazků pojednávajících o dobývání a osidlování Divokého západu.
Ukázky

Malý velký muž

399 Kč
319 Kč
Marigold - 20%
Výstřední rodina Lesleyů se ani po čtyřech měsících nedokázala shodnout na tom, jak pojmenovat Lorraininu narozenou holčičku.
Ukázky

Marigold

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>