Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022

Nebeská koruna
Strhující historický román, živý obraz středověku, plný emocí a napětí Poutavě psaný a současně historicky věrný román zavede čtenáře do období bojů o Svatou zemi, jež se staly střetem dvou nejvýznamnějších rytířů západního a východního světa.
Ukázky

Nebeská koruna

330 Kč
Nečekané souznění
Když Keaton Richmond přijímal Tami jako novou osobní asistentku, měl o ní zpočátku dost velké pochyby. Nezdála se mu dost profesionální a také ho znepokojivě přitahovala.
Ukázky

Nečekané souznění

69 Kč
Nejdražší suvenýr
Třiatřicetiletý Roman, který se ještě pořád tak trochu drží máminy sukně, se vydává do dalekého Mexika. Co mělo být původní svatební cestou a posléze nechtěnou dovolenou, stane se jeho životním dobrodružstvím – to když pozná energickou a svůdnou Maríu, která se chce naopak za každou cenu vymanit…
Ukázky

Nejdražší suvenýr

209 Kč
Někdo jako já
(1x)
Mila ztrácí půdu pod nohama. Sype se na ni jedno odhalení za druhým, a když z L.A. přiletí její rodiče, přivezou s sebou jen konflikty. Mila se cítí zrazená a její pobyt v Tennessee se mění v noční můru.
Ukázky

Někdo jako já

279 Kč
Němá dívka
Mladý muž Erik Marshall jede učit do školy na Ostrově prince Edwarda a potká Kilmeny, němou dívku, která má dokonalý sluch. Spatří ji, když prochází starým sadem a zaslechne její hru na housle.
Ukázky

Němá dívka

120 Kč
Nepotřebuješ se změnit
Co mám udělat proto, abych se změnil?, ptali se lidé Tonyho De Melly. Jeho odpověď vás možná překvapí: nic. Nemusíte udělat vůbec nic. Právě naopak, říká Tony, čím víc toho děláte, tím hůř. Jste v pořádku takoví, jací jste.
Ukázky

Nepotřebuješ se změnit

208 Kč
Nerez
(2x)
Každý obyčejný den nám může změnit život. Hrdinové povídek scenáristy Marka Epsteina jsou zdánlivě sebejistí a stabilní jedinci uchlácholení drobnými lidskými sny. Jejich jistota ale není víc než pouhé očekávání pádu.
Ukázky

Nerez

209 Kč
Nevěsta z kláštera
Franka, mladší dcera pána z Marienfeldu, se jen těžce smiřuje s osudem řeholnice, zatímco pohledná sestra Melinda se může vdát. Franka si chce ještě naposledy užít svobody a vyjede si potají na projížďku do lesa.
Ukázky

Nevěsta z kláštera

249 Kč
Nevinná třicítka
Ivy může pomoci jenom expert na jednu noc! Louis už před léty zjistil, že lidé se zamilovávají do těch nesprávných partnerů, a tak se rozhodl – nezamilovávat se. Ani do Ivy!
Ukázky

Nevinná třicítka

69 Kč
Nevyšlapanou cestou
(4x)
Kniha uznávaného amerického psychoterapeuta, ve které se autor zabývá novou psychologií lásky, tradičních hodnot a duchovního růstu.
Ukázky

Nevyšlapanou cestou

278 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>