Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
medicína

Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
medicína
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Pečovatelská služba a individuální plánování - 20%
Kniha je určena především zaměstnancům v pečovatelských službách (pečovatelkám, sociálním pracovníkům, metodikům kvality, manažerům), ale i v dalších příbuzných službách (např. osobní asistenci).
medicína
Ukázky

Pečovatelská služba a individuální plánování

144 Kč
115 Kč
Pohyb v terapii a prevenci dětské obezity - 20%
Přehledná, stručná a praktická publikace je určena všem, kteří se věnují péči o dětské pacienty s obezitou nebo kteří se podílejí na pohybové aktivitě těchto dětí - pediatrům, PLDD, dětským endokrinologům, obezitologům, tělovýchovným lékařům atd.
medicína
Ukázky

Pohyb v terapii a prevenci dětské obezity

152 Kč
122 Kč
Předčasná ejakulace - 20%
Předčasná ejakulace je po poruchách erekce druhá nejčastější sexuální porucha. Trpí jí zejména mladší muži a dokáže velmi znepříjemnit sexuální život nemocného, ale i jeho partnerky.
medicína
Ukázky

Předčasná ejakulace

118 Kč
94 Kč
Vyšetřovací metody v imunologii - 20%
Druhé, zcela přepracované a doplněné vydání úspěšné učebnice, která je koncipována jako stručná příručka pro studenty a klinické i laboratorní pracovníky zabývající se imunologií.
medicína
Ukázky

Vyšetřovací metody v imunologii

302 Kč
242 Kč
Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence - 20%
Publikace je určena studentům a sestrám oboru ošetřovatelství a porodní asistence. Jsou v ní zdokumentovány vybrané ošetřovatelské postupy od jejich prvního uvedení až po moderní současnost.
medicína
Ukázky

Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence

220 Kč
176 Kč
Bipolární afektivní porucha - 20%
Publikace poslouží především těm, jimž na našem trhu chybí česky psaná, odborná, moderní a komplexní publikace o bipolární afektivní poruše, která je laické veřejnosti známa i pod starším názvem maniodepresivní porucha.
medicína
Ukázky

Bipolární afektivní porucha

356 Kč
285 Kč
Psychologie lidské odolnosti - 20%
Publikace se zaměřuje především na obecnější souvislosti adaptačního procesu člověka při zvládání na něj kladených nároků, a to s využitím teoretických i empirických poznatků, získaných autorem i dalšími badateli.
medicína
Ukázky

Psychologie lidské odolnosti

339 Kč
271 Kč
Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
medicína
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Klinická hypnóza - 20%
Příručka zabývající se využitím hypnózy v lékařství je určena psychoterapeutům, psychologům, psychiatrům a lékařům všech klinických oborů.
medicína
Ukázky

Klinická hypnóza

458 Kč
366 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 99 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>