Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022

Podbrdské ženy
(6x)

Když chybí mateřská láska, ovlivní to celé generace. Příběh o nelehkých lidských osudech v podhůří Brd na pozadí událostí minulého století.

Ukázky

Podbrdské ženy

279 Kč
Podvod zlatého faraona

Jediný den má hodnotu věčnosti, pouhá hodina může změnit budoucnost Nález starého deníku v domě mladé Egypťanky s českými kořeny spustí v Káhiře nebývalý povyk.

Ukázky

Podvod zlatého faraona

249 Kč
Rock mého života

Druhý svazek Arkádského cyklu v revidovaném vydáni Příběhy Kuby Nedomého a Dědka Čucháka začaly v románu Měsíc mého života. V lunárním habitatu Arkádie vedou skromné živobytí starožitníků, člověk vedle kyborga.

Ukázky

Rock mého života

279 Kč
Sestra
Jubilejní stý svazek České knižnice přináší románovou prvotinu Jáchyma Topola (nar. 1962) Sestra, reprezentativní dílo české prózy konce dvacátého století.
Ukázky

Sestra

269 Kč
Sestry
(3x)

Kriminalista Servaz se vrací ke svému prvnímu případu. Pátý díl bestsellerové série. V květnu 1993 se začínající policista Martin Servaz účastní vyšetřování dvojnásobné vraždy. V lesích jsou nalezena těla dvou sester oděných v šatech k prvnímu svatému přijímání.

Ukázky

Sestry

349 Kč
Skryté karty
(3x)
Na elitní soukromé škole Heathcrest dojde k tragickému úmrtí třináctileté žákyně. Zdánlivě jasný případ sebevraždy inspektorku Kim Stoneovou těžce zasáhne, protože nestačila na místo dorazit včas a dívku zachránit.
Ukázky

Skryté karty

279 Kč
Spis Vaterland - 30%
(5x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.
Ukázky

Spis Vaterland

299 Kč
209 Kč
Šumava… hranici přecházejte po půlnoci
(2x)
Zdálo by se, že o osudech šumavských převaděčů přes hranici tvořenou železnou oponou i těch, kteří se sami pokusili o útěk, bylo již „všechno“ napsáno. Tato knížka vás ale přesvědčí, že tomu tak není.
Ukázky

Šumava… hranici přecházejte po půlnoci

239 Kč
Váš mozek se dokáže změnit

Nejnovější vědecké objevy o plasticitě mozku popsané na osobních příbězích uzdravených.  Pozoruhodná kniha, která na sebe strhává pozornost na celém světě již několik let. Neuvěřitelné příběhy zázračných uzdravení lidí s poškozením mozku, nejnovější objevy na poli neuroplasticity mozku a jeho schopnosti "přemapování".

Ukázky

Váš mozek se dokáže změnit

249 Kč
Vnitřní svět vítězů
(1x)
Co rozhoduje o vítězích mezi nejlepšími?
Ukázky

Vnitřní svět vítězů

339 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100