Nejprodávanější audioknihy - prosinec 2022
děti a mládež

Sluhové zla - 20%

Hranice magického světa je tenká jako hedvábný papír... Je prosinec, obyvatelé Mariefredu se uprostřed předvánočního shonu chystají na oslavu svátku svaté Lucie. Jen málokdo ale tuší, jak děsivá Lucie tentokrát město čeká. Jedna nevinná dětská hra p

děti a mládež
Ukázky

Sluhové zla

229 Kč
183 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
děti a mládež

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
239 Kč
Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá - 20%
Ekvilibristika slovního humoru Miloše Kirschnera, dlouholetého interpreta Spejbla a Hurvínka a ředitele Divadla S+H, bavila nejen děti, ale neméně i jejich rodiče, kteří si dialogy obou loutek s překvapivými obraty a pointami dokázali obzvlášť vychutnat.
děti a mládež
Ukázky

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

99 Kč
79 Kč
Pohádka pošťácká - 11%
Nebýt pana spisovatele Karla Čapka, sotva byste se dozvěděli, jaké tajemné místo je poštovní úřad. Nepoznali byste ani poštovské skřítky, ani pana Kolbabu, nejobětavějšího pošťáka, který se kdy narodil.
děti a mládež

Pohádka pošťácká

89 Kč
79 Kč
Fimfárum 4 - 11%
Čtvrtý díl "fimfárovského" cyklu, kterým je samostatný titul Tři veteráni, známý mimo jiné z vynikajícího filmového zpracování.
děti a mládež
Ukázky

Fimfárum 4

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 105 položek
<< < 1 .. 9 10 11