Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022
dům a zahrada

Pokojovky pro zdraví a na talíři - 11%
Co všechno víme o zelených spolubydlících v našem bytě? Mohou nám přinést i jiný než estetický užitek? Nemáme náhodou doma skvost, který je schopen obohatit náš jídelníček či dokonce přispět k léčbě našich neduhů?
dům a zahrada

Pokojovky pro zdraví a na talíři

314 Kč
279 Kč
Se psem mě baví svět - 11%
Ahoj, jsem pes, narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazlič.
dům a zahrada

Se psem mě baví svět

269 Kč
239 Kč
Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
dům a zahrada

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce - 11%
Jak se snadno naučit „kočičí“ řeči! Naše sametové tlapky mají k vyjadřování spoustu možností. Vedle předení, mňoukání a prskání využívají i svou rozmanitou tělesnou řeč, když nám chtějí něco sdělit. Odhalte tajemství kočičí řeči..
dům a zahrada

Co nám říká kočka? - Kočičí řeč pro dvounožce

143 Kč
127 Kč
Co nám říká pes? - 11%
Naučit se psí řeči je tak snadné! Naši čtyřnozí miláčkové mají bezpočet možností jak vyjádřit své potřeby a pocity. Vrtí ocasem, štěkají, upřeně se na vás dívají, střídavě zvedají uši, naježí srst...
dům a zahrada

Co nám říká pes?

143 Kč
127 Kč
Suchozemské želvy - 11%
Vyslanci z dávných věků! Želvy žijí na Zemi již desítky milionů let. Přestály všechny klimatické změny a zachovaly si svůj nezaměnitelný, fascinující vzhled.
dům a zahrada

Suchozemské želvy

143 Kč
127 Kč
Trénink je v hlavě - 11%
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
dům a zahrada

Trénink je v hlavě

359 Kč
319 Kč
Čivava - 11%
Čivavy peláší, vyskakují, řádí – zkrátka překypují energií a radostí ze života. Nejmenší psi světa se také rádi učí, jsou přítulní a přitom ostražití, takže nepodlehnout jejich kouzlu je velmi těžké. V nepatrném tělíčku se skrývá velká psí osobnost.
dům a zahrada

Čivava

224 Kč
199 Kč
Jak pěstovat chilli
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
dům a zahrada

Jak pěstovat chilli

162 Kč
Kočkám chutná kaviár - 11%
Autoři vás znovu zavedou do malé jihočeské vísky Poněšice, kde žijí se svými kočkami, a kromě toho, že nahlédnete do jejich soukromí, najdete ve vyprávění plném humoru vedle lidských receptů i recepty ryze kočičí.
dům a zahrada

Kočkám chutná kaviár

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 169 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>