Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022
medicína

Nevěřte ani mně - 11%
Kniha je nejenom průvodcem po novém a fascinujícím světě estetické medicíny, ale unikátně radí čtenáři, kde všude jsou na něj kladeny pasti, které mohou vyjít draho nejenom jeho kapsu, ale zdraví.
medicína

Nevěřte ani mně

314 Kč
279 Kč
Péče o psychiku onkologicky nemocných
Cílem knihy je pomoci sestrám v komunikaci s onkologicky nemocným, pochopit ho a zároveň předcházet vlastnímu syndromu vyhoření.
medicína

Péče o psychiku onkologicky nemocných

89 Kč
Postižení dutiny ústní a trávicího traktu onkologických pacientů - 11%

Monografie je primárně zaměřená na zpracování základních komplikací a postižení v oblasti dutiny ústní a je určena především pro zdravotníky v oboru onkologie a hematoonkologie.

medicína

Postižení dutiny ústní a trávicího traktu onkologických pacientů

302 Kč
269 Kč
Psychologie a doteková povolání - 11%
Tato učební pomůcka je určena všem, kdož se připravují k výkonu svého budoucího povolání v rekvalifikačních kurzech orientovaných na problematiku dotekových povolání.
medicína

Psychologie a doteková povolání

178 Kč
158 Kč
Vděčnost - 12%
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.
medicína

Vděčnost

102 Kč
90 Kč
Dějiny medicíny - 11%
Dějiny medicíny Roye Portera jsou mimořádným dílem, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity.
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

1 347 Kč
1 198 Kč
Diferenciální diagnostika v neurologii - 11%
První díl z ediční řady Diferenciální diagnostika je publikací určenou lékařům všech odborností. Tento díl je zaměřen více na neurologické příznaky, ačkoli některé příznaky mohou být projevem i jiných onemocnění než neurologických.
medicína

Diferenciální diagnostika v neurologii

359 Kč
319 Kč
Klasické masáže - 11%
Pro dokonalou masáž je důležitá nejen zručnost, ale i správné postupy a citlivé vnímání pocitů. Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže.
medicína

Klasické masáže

215 Kč
191 Kč
Lékařská etika
(1x)
Kniha představuje ucelený souhrn základních tematických a problémových okruhů současné lékařské etiky. Ve své práci autor vychází z mnohaletého studia filozofických východisek stojících v základu zdravotnické etiky i jejich praktických aplikací.
medicína

Lékařská etika

134 Kč
Pediatrie - 11%
Základní učebnice v oboru, vynikající svým pojetím, aktuálností, rozsahem i zpracováním. Překlad 6. vydání z roku 2011 úspěšné knihy německé autorky, kterou pod původním názvem Intensivkurs Pädiatrie vydalo nakladatelství Urban & Fischer – Elsevier.
medicína

Pediatrie

1 709 Kč
1 519 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 192 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 20 > >>