Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
hudba

Má cesta za štěstím
(1x)
Karel Gott - Má cesta za štěstím Anotace Unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob.
hudba

Má cesta za štěstím

859 Kč
Gott - 11%
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

449 Kč
399 Kč
Kniha dní - 11%
(1x)
Osobitá a dojemná kniha od autorky titulů Just Kids a M Train obsahuje na 365 fotografií a zamyšlení, jež dokládají jedinečnou estetiku Patti Smith. Inspirací pro vznik tohoto díla byl autorčin populární profil na Instagramu.
hudba

Kniha dní

539 Kč
479 Kč
Vypravěč - 11%
(1x)

Tak jsem napsal knihu.

Léta jsem přemýšlel, že to udělám, a dokonce jsem dostal pár pochybných nabídek. ("Je to hračka! Stačí udělat čtyři hodiny rozhovorů, najít někoho, kdo to za tebe napíše, dát tvůj obličej na obálku a bude to!")

hudba

Vypravěč

359 Kč
319 Kč
Carmen – Skutečný život Hany Hegerové - 11%
První a jediný komplexní dokumentární román o největší česko-slovenské šansoniérce.
hudba

Carmen – Skutečný život Hany Hegerové

404 Kč
359 Kč
Waldemar Matuška: Snům ostruhy dát - 11%
Publikace věnovaná životu a písním Waldemara Matušky vychází v roce nedožitých devadesátin jednoho z nejlepších českých zpěváků. Zasvěcená a objevná kniha mapuje Matuškovy osudy od útlého dětství a přináší nový pohled na jeho poněkud tajemné začátky.
hudba

Waldemar Matuška: Snům ostruhy dát

629 Kč
559 Kč
Olympic 60 - 11%
(1x)
Příběh legendy, která trvá… 60 let! Po deseti letech se čtenářům dostává do rukou rozšířené vydání tohoto unikátního průvodce po historii naší nejstarší a nejvytrvalejší rockové kapely z pera doyena české popmusic Petra Jandy.
hudba

Olympic 60

539 Kč
479 Kč
Ve správný čas na správném místě - 11%
(1x)
Kniha pojednává o Peteru Freestoneovi a o tom, jak se stal právě tím člověkem, kterého si Freddie Mercury pro posledních dvanáct let života vybral za svého asistenta.
hudba

Ve správný čas na správném místě

449 Kč
399 Kč
I'm Your Man: Pocta Leonardu Cohenovi. Luxusní limitovaná edice. - 11%
Dárkové vydání autorizované biografie Leonarda Cohena zdobí CD s devíti Cohenovými hity v podání zpěvačky Barbory Mochowe a smyčcového kvarteta Unique Quartet. Nechybí mezi nimi slavné Hallelujah, Take This Waltz či Suzanne.
hudba

I'm Your Man: Pocta Leonardu Cohenovi. Luxusní limitovaná edice.

897 Kč
798 Kč
Pilarka - Dotýkat se hvězd - 11%
(1x)
Pokud mají Češi svého umělce rádi, brzy si pro něj najdou familérní označení, které napříč republikou natolik zdomácní, že se záhy nenajde nikdo, kdo by při jeho vyslovení nevěděl, o koho jde. V našich srdcích je Zagorka, Bohdalka, Kubiška i
hudba

Pilarka - Dotýkat se hvězd

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 135 položek
1 2 3 .. 14 > >>