Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
psi

Psověda
Kdy lidé poprvé ochočili vlka? Kolik hraček znáš… Kolik slov se dokážou naučit geniální border kolie? Pozná se pes v zrcadle a má teorii mysli? Psi a matematika. Vnímají psi magnetické pole? Mohli by se dožívat 20 let?
psi
Ukázky

Psověda

149 Kč
Deník ukecaného bulíka
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
psi
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
Lidé a psi: Střet kultur
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
psi
Ukázky

Lidé a psi: Střet kultur

199 Kč
Štěkání
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
psi
Ukázky

Štěkání

109 Kč
Jak zabavit psa, aby se nenudil
Pes je skutečný génius v disciplíně zvané čenichání. Sami to určitě znáte, bez čenichu u země moc velkou vzdálenost většinou neujde. Proč tedy této jeho vášně nevyužít? V knížce najdete návody, jak psům zcela jednoduše připravit hry plné dobrodružství.
psi
Ukázky

Jak zabavit psa, aby se nenudil

186 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti
Původně anglické slovo "obedience" znamená poslušnost či ovladatelnost. A naučit psa naprosté poslušnosti bývá pro jeho majitele často problém. Tato krásně zpracovaná kniha k řešení tohoto problému hodně přispěje.
psi
Ukázky

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

254 Kč