Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
alternativní medicína

Naučte se správně dýchat - 20%
Každý z nás si myslí, že dýchá správně, dýchání je přece jednou ze základních životních funkcí. Navzdory tomu, co si intuitivně myslíme, dýcháme většinou špatně.
alternativní medicína
Ukázky

Naučte se správně dýchat

258 Kč
206 Kč
Rozhodni se být zdráv - 20%
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
alternativní medicína
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
223 Kč
Atlas bylin 2 - 20%
(1x)
Druhý díl naučně-populárního průvodce vybranými druhy rostlin, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu. Rostliny jsou v knize řazeny abecedně, vždy podle barvy květů.
alternativní medicína
Ukázky

Atlas bylin 2

209 Kč
167 Kč
Setkání s metafyzickými medicínami Jižní Ameriky - 20%
Uprostřed všech možných restrikcí a omezování cestování v tomto roce, se nám s manželkou přesto naskytla možnost strávit výzkumný čas v Peru, kam jsme se vydali za účelem osobního zkoumání působení tradičních posvátných medicín....
alternativní medicína
Ukázky

Setkání s metafyzickými medicínami Jižní Ameriky

250 Kč
200 Kč
Přírodní antivirotika - 20%
Viry jsou chytré, mutují a stávají se rezistentními vůči antivirovým lékům. Globální krize, jako je horečka dengue, SARS či pandemie COVID-19, se šíří rychleji, než farmaceutické firmy zvládají léky vyvíjet, a každou chřipkovou sezonu vznikají nové kmeny, které se vzpírají účinnosti vakcín.
alternativní medicína
Ukázky

Přírodní antivirotika

309 Kč
247 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
alternativní medicína
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Akupresura - 20%
Je to první pomoc, svépomoc a vzájemná pomoc metodami přírodního léčení.
alternativní medicína
Ukázky

Akupresura

159 Kč
127 Kč
Léčivá energie krystalů - 20%
Léčivé krystaly pro útěchu, rovnováhu i léčbu emocí V nádherně zpracované publikaci se dozvíte, jak vám krystaly a léčivé kameny pomohou v boji se stresem či úzkostí a jak v sobě s jejich přispěním najdete štěstí, lásku a vnitřní mír.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivá energie krystalů

310 Kč
248 Kč
Neodvracej pohled - 20%
Na základě příkladů, cvičení a vedených meditací nabízí vhledy a účinné metody, jak v každodenním životě rozvíjet všímavost.
alternativní medicína
Ukázky

Neodvracej pohled

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>