Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
věda, technika, medicína

Hovory s terapeuty - 11%
Rozhovory s předními českými terapeuty a psychoterapeuty o vnitřních konfliktech, partnerských krizích, paralelních vztazích, depresích, úzkostech, o pocitech, emocích, cestách ke štěstí, ale i o závislostech a o smrti vycházejí z prožitků...
věda, technika, medicína

Hovory s terapeuty

323 Kč
287 Kč
Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
věda, technika, medicína

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Vzduch je naše moře - 24%
(2x)
Publikace si dává za cíl zmapovat komiksovou formou osudy lidí, kteří se zasloužili o rozvoj našeho letectví. Osudy jednotlivých aktérů jsou vždy doplněny historickým úvodem do děje.
věda, technika, medicína
Ukázky

Vzduch je naše moře

638 Kč
488 Kč
Příběh československé psychologie II. - 11%
Druhý svazek knihy Příběh československé psychologie mapuje novodobou historii československé psychologie prostřednictvím vyprávění jejích žijících spolutvůrců.
věda, technika, medicína

Příběh československé psychologie II.

449 Kč
399 Kč
Paní Curieová - 11%
(5x)
Životopis, jehož autorkou je dcera Skłodowské Eve, není jen popisem její vědecké dráhy, ale také pohledem zevnitř, plastickým vylíčením celé osobnosti této výjimečné ženy, jejích nadějí i zklamání, radostí i bolesti.
věda, technika, medicína

Paní Curieová

358 Kč
318 Kč
Einstein - 11%
(2x)
Nová monografie největšího vědce za posledních sto let – Alberta Einsteina – se opírá o exkluzivní dokumenty a informace z rodinného archivu.
věda, technika, medicína

Einstein

314 Kč
279 Kč
Nemoc není za trest, zdraví není za odměnu - 11%
Když Jitka Abrahámová v roce 1966 promovala, byla onkologie nejméně probádaným oborem lékařství a většina pacientů na rakovinu umírala.
věda, technika, medicína
Ukázky

Nemoc není za trest, zdraví není za odměnu

359 Kč
319 Kč
Životní příběh Jana Mikoláška - 20%
(4x)

Říkali mu „zázračný lékař“ nebo také „lidový léčitel“. Pro novináře to byl „šarlatán“ a pro komunisty „zloděj a podvodník“.

věda, technika, medicína
Ukázky

Životní příběh Jana Mikoláška

245 Kč
196 Kč
Ohlížím se zpět - 11%
Profesor Arnold Jirásek (1887–1960) vstoupil do širšího povědomí jako lékař, který operoval smrtelně zraněného Jana Opletala, byl však především zakladatelskou osobností naší neurochirurgie a jednou z nejvýraznějších postav české medicíny.
věda, technika, medicína

Ohlížím se zpět

405 Kč
360 Kč
Skutečný Hawking - 11%
(1x)
Ve své knize autor zkoumá, jak došlo k tomu, že Stephen Hawking je považován za jednoho z největších géniů lidstva. Hawking sice strávil svou vědeckou dráhu řešením hlubokých fyzikálních problémů, jeho proslulost však nespočívá na vědě...
věda, technika, medicína
Ukázky

Skutečný Hawking

529 Kč
470 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>