Nejprodávanější Kniha - prosinec 2022
Předškolní výuka

Pracovní sešit předškoláka - 11%
Do školy s úsměvem. Pracovní sešit předškoláka je věnován všem dětem, které se připravují ke vstupu do školy, jejich rodičům a učitelkám mateřských škol.
Předškolní výuka
Ukázky

Pracovní sešit předškoláka

179 Kč
159 Kč
Podzim ťuká na vrátka, připravte se, zvířátka - 11%
Pracovní sešit zaměřený na období podzimu je rozdělený na dvanáct týdenních bloků s jednoduchými popisy činností. Veškeré aktivity jsou rozepsány na jednotlivé dny a autorka dbá na jejich vyváženost v kontextu celého týdne.
Předškolní výuka

Podzim ťuká na vrátka, připravte se, zvířátka

179 Kč
159 Kč
Písanka 1 – Uvolňovací cviky - 11%
Zamíchej kaši doleva. Zamíchej kaši doprava. Navlékni na šňůrku barevné korálky. Nakresli veliké kapky deště... V tomto pracovním sešite najdete velké množství zábavných cvičení na uvolnění ruky.
Předškolní výuka

Písanka 1 – Uvolňovací cviky

35 Kč
31 Kč
Letem světem / Busy Busy World - 11%
Kniha Richarda Scarryho, autora mnoha dětských knih s charakteristickými originálními obrázky, vychází jako dvojjazyčné vydání s česko-anglickým textem pro předškolní a školní věk.
Předškolní výuka

Letem světem / Busy Busy World

269 Kč
239 Kč
Montessori motanice 1 - Lidské tělo - 11%
S touto motanicí si Vaše dítě rozšíří znalosti o lidském těle. Jako každá motanice navíc i tato pomáhá dětem rozvíjet logické myšlení, zdokonalovat jejich jemnou motoriku a smysl pro detail. Tato motanice obsahuje 15 hracích karet.
Předškolní výuka

Montessori motanice 1 - Lidské tělo

179 Kč
159 Kč
Obrázkový anglicko-český slovník - 11%
Není nic jednoduššího než se naučit cizí jazyk pomocí obrázků. V tomto slovníku se děti nenásilnou formou seznámí s anglickými slovíčky z oblasti přírody, domácnosti i různých povolání.
Předškolní výuka

Obrázkový anglicko-český slovník

179 Kč
159 Kč
Povídánky s Oskarem
Tento logopedický sešit slouží k nenásilnému procvičování výslovnosti problematických hlásek. Aby byly děti s opožděným vývojem řeči nebo s chybnou výslovností k této činnosti dobře motivovány, provází je celým pracovním sešitem kocourek Oskar.
Předškolní výuka

Povídánky s Oskarem

44 Kč
První čtení s počítáním - 11%
Autorský pracovní sešit je tvořený tematickými dvoustránkami, na kterých si dítě procvičí jednak čtení s porozuměním a dále sčítání a odčítání do dvaceti bez přechodu přes desítku.
Předškolní výuka

První čtení s počítáním

149 Kč
132 Kč
Ztraceni v rudolfínské Praze - 11%
Gamebooková kniha vypráví napínavý příběh dvou současných dětí, Vojty a Klárky, které se nedopatřením dostanou do minulosti a ocitnou v Praze Rudolfa II.
Předškolní výuka

Ztraceni v rudolfínské Praze

179 Kč
159 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 72 položek
1 2 3 .. 8 > >>