Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vzniknou přímo pohádkové výtvory.
I s malou domácí pekárnou se dají dělat velké zázraky. Inspirujte se postupy známé pekařky Ivy Trhoňové, která ve vaší kuchyni rozehraje lahodný koncert chutí a vůní!
Miluju, když můžu rozdávat sladkým radost druhým. Říká se, že sladké obaluje nervy a hází člověka do pohody, protože „sladké není jenom cukroví, sladké je i úsměv a mámení“.
Největší český web o vaření přichází s druhou knihou edice Toprecepty.cz, tentokrát věnovanou pouze moučníkům a sladkým jídlům. Společně s miliony čtenářů našeho webu jsme pro Vás vybrali 150 nejoblíbenějších “sladkých” receptů.
České tradice a jídla s nimi spojená jsou bezednou studnicí inspirace. Své o tom ví i historicky první vítězka televizní soutěže amatérských pekařů Petra Burianová, pro niž jsou lokální suroviny a sezónnost základem veškerého kuchařského umu.
Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý den.
Originální chutě a výjimečná podívaná ve smyslném provedení mistra cukráře. Jestli v cukrařině existuje královská disciplína, pak jsou to dorty! A když se do jejich přípravy pustíme společně, upečeme nejedno umělecké dílo.
Panuje obecné přesvědčení, že nízkosacharidový režim znamená vynechat zcela pečivo. Ale není to pravda! Tato publikace svým čtenářům přináší spoustu receptů, jak si své oblíbené pečivo dopřát a neriskovat při tom nabírání váhy-
Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků.
Domácí pečení chleba – pro spoustu lidí zpočátku něco naprosto nepředstavitelného. V momentě, kdy si však upečete svůj první chleba s použitím vlastnoručně vedeného tradičního kvásku, tak jste zvítězili.