Nejprodávanější hudba - prosinec 2022

Paris
Zaz vzdává hold své francouzské metropoli výhradně prostřednictvím coververzí, které jsou zároveň zcela francouzsky stylové a přitom nepostrádají její osobitost, rozvernost a drzost, kterou posluchačům učarovala.

Paris

386 Kč
The Madcap Laughs
Reedice alba kapely Syd Barrett - The Madcap Laughs.

The Madcap Laughs

647 Kč
Unchained
Album Unchained od Johnnyho Cashe z roku 1996.

Unchained

800 Kč
Yallah!
(1x)
Nová nahrávka kapely BraAgas nese název, který charakterizuje celé album. Kapela se hlásí k sefardským písním, kterých je na albu většina, ale nejen k nim – posluchač procestuje celé Středomoří – od Španělska po Turecko přes Balkán.

Yallah!

269 Kč
My Heart Soars Like A Hawk
Vznáší se vysoko a míří ještě výš. Elektro-country-rockoví Nylon Jail na křídlech jestřába vzlétli se svým debutem My Heart Soar Like a Hawk nad hřebeny běžných starostí a pidiválek.

My Heart Soars Like A Hawk

359 Kč
Stará píseň
K šedesátým narozeninám si Jiří Šlupka Svěrák, skladatel, textař, zpěvák a pianista, nadělil koncert v divadle Semafor.

Stará píseň

225 Kč
Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.

Tři čuníci

242 Kč
Best of
Výběr toho nejlepšího od Whitney Houston na CD a songy z filmu Bodyguard na DVD.

Best of

179 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.

feat.

224 Kč
Fuerte
(1x)
Album Fuerte obsahuje více rychlejších, až skoro tanečních písniček. Samozřejmě se stále jedná o tvorbu typickou pro BraAgas, výběr lidových písní z Iberie či Balkánu, krajiny, jejichž lidové písně BraAgas tak rádi aranžují.

Fuerte

269 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 292 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 .. 30 > >>