Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
historické osobnosti

Biografický slovník českých zemít  /11.svazek/ (Čern-Čž) - 11%
V jedenáctém sešitě, jímž začíná 3. díl projektu a zároveň končí písmeno Č, se čtenář setká s medailonky osobností, které významně zasáhly do nejrůznějších oborů lidské činnosti.
historické osobnosti

Biografický slovník českých zemít /11.svazek/ (Čern-Čž)

225 Kč
200 Kč
Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (II.) - 11%
(1x)
Druhá část politické biografie Edvarda Beneše se věnuje období od roku 1935, kdy se stává prezidentem ČSR, až do poválečných let poznamenaných marnými snahami o záchranu demokracie.
historické osobnosti

Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (II.)

423 Kč
376 Kč
Nejcitlivější místo režimu
(1x)
Názory a vzpomínky šestadvaceti členů Výboru na obranu nespravedlivě stíhaných (VONS) jsou v knize doplněny mnoha fotografiemi a dokumenty. Příloha: CD – Informace o Chartě 77 (Infoch) 1978-1992.
historické osobnosti

Nejcitlivější místo režimu

89 Kč
Pinochet - 64%
(2x)
Chilský historik se ve své knize snaží vytvořit životopisný portrét generála Pinocheta bez apriorních ideologických východisek. Věnuje se represivní povaze režimu, ale také budování nové ekonomické struktury pod taktovkou mladých neoliberálních ekonomů.
historické osobnosti

Pinochet

556 Kč
198 Kč
Praha za zrcadlem - 6%
Vzpomínky na Rudolfa Margolia nejsou jen životopisem vládního činitele a jednoho z členů KSČ, kterého mateřská strana odstranila ve vykonstruovaném procesu. Jsou i dějinami Margoliusovy rodiny a kronikou dějinných událostí.
historické osobnosti

Praha za zrcadlem

253 Kč
238 Kč
Smrt knížete Václava - 11%
(1x)
Zajímají vás otazníky života a tragické smrti knížete Václava? Vydejte se s knihou v ruce na tajemné toulky krajem, naplněným tajemnými příběhy.
historické osobnosti

Smrt knížete Václava

223 Kč
198 Kč
Když kraloval charakter - 11%
Životní příběh bývalého prezidenta USA Ronalda Reagana. Peggy Noonanová, zvláštní prezidentova asistentka, postupně odhaluje pravou povahu muže, jenž je pokládán za iniciátora velkých dějinných zvratů.
historické osobnosti

Když kraloval charakter

324 Kč
288 Kč
Trochu jiný Casanova - 11%
(1x)
Z drobných esejů, zařazených do tohoto svazku, vystupuje trochu jiný Casanova, než je obecně znám: encyklopedicky vzdělaný soudce, žalobce, obhájce a svědek své doby a jejích lidí, včetně sebe, a také jednající filozof.
historické osobnosti

Trochu jiný Casanova

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 268 položek
<< < 1 .. 25 26 27