Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022
nápoje

Divoké kvašené nápoje - 11%
(1x)
Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné alkoholické nápoje.
nápoje

Divoké kvašené nápoje

512 Kč
455 Kč
Recepty se zeleninou beze zbytků - 39%

Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny.

nápoje

Recepty se zeleninou beze zbytků

310 Kč
189 Kč
Domácí výroba lihovin - 11%
Jedinou radostí při domácí výrobě lihovin není jen lahodný nápoj. Až budete vědět jak na to a začnete, stane se i vám výroba vlastních lihovin koníčkem!
nápoje

Domácí výroba lihovin

81 Kč
72 Kč
Domácí výroba likérů - 11%
Vyzkouzlit vynikající a neotřelý likér zvládnete i sami doma. A budou vám k tomu stačit běžně dostupné suroviny a voňavé bylinky a květy.
nápoje
Ukázky

Domácí výroba likérů

269 Kč
239 Kč
Příběhy jihomoravských minipivovarů - 11%
Jižní Morava není jen krajem vína. Pivovary tu byly už od středověku a do módy se vrací i dnes. V celém regionu vyrostlo už téměř 60 minipivovarů a další se chystají. Konzumenti žijí ve zlaté době, mohou ochutnávat podle libosti.
nápoje

Příběhy jihomoravských minipivovarů

269 Kč
239 Kč
Výroba slivovice a jiných pálenek - 11%
Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic.
nápoje

Výroba slivovice a jiných pálenek

266 Kč
236 Kč
Děláme si sami - 11%

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné a nenákladné.

nápoje

Děláme si sami

359 Kč
319 Kč
77 čajů - 11%
Michal Thoma vám představí ty nejlepší černé, zelené, polozelené i bílé čaje z Číny, Japonska, Indie, ze Srí Lanky a dalších zemí. Dozvíte se, jak se tyto čaje pěstují a zpracovávají, naučíte se rozeznávat kvalitní sorty.
nápoje

77 čajů

269 Kč
239 Kč
Příprava kvasu na výrobu slivovice - 11%
Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce.
nápoje

Příprava kvasu na výrobu slivovice

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2