Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
pohádky a legendy

Popel a duše - 20%
(1x)
Praze se říká zlaté město, ale Mila v ní vidí nekonečné množství šedi. Má totiž zvláštní schopnost: dokáže předvídat smrt. Lidé, kteří mají zemřít, ztrácejí v jejích očích veškerou barvu. V zoufalé snaze zbavit se tohoto prokletí se zaplete do boje mezi světlem a temnotou.
pohádky a legendy
Ukázky

Popel a duše

279 Kč
223 Kč
Soví pohádka - 20%
Kubík je malý soví kluk, který při bouřce vypadl z hnízda. Je sám, neumí létat, neví, kde je, má hlad a je mu zima. Naštěstí mu pomůžou zvířátka na dvoře jednoho domu.
pohádky a legendy
Ukázky

Soví pohádka

99 Kč
79 Kč
Tlapky, fousky, ocásky - 20%
Tato knížka o zvířátkách je plná veselých i napínavých příběhů, které dětem navíc přinášejí jedinečnou možnost dozvědět se mnohé zajímavosti z živočišného světa.
pohádky a legendy
Ukázky

Tlapky, fousky, ocásky

169 Kč
135 Kč
Ukrajinské pohádky - 20%
Kdysi dávno, tak dávno, že to už nikdo nepamatuje, protože tenkrát nebyli na světě ani naši dědové, ani pradědové, za těch pradávných časů…“, tak začíná první pohádka, která nás zavede do říše lesního cara Acha. Tam nezůstaneme dlouho, čeká nás totiž ukrajinská Popelka, mladičká dívka Hana.
pohádky a legendy
Ukázky

Ukrajinské pohádky

209 Kč
167 Kč
Vánoční pohádka - 20%
Laskavý vánoční příběh na motivy klasických českých pohádek. S pořádnou zimou, spoustou sněhu, vesničkou pod horami, hustými lesy i pekelnou branou ve skalách. A nebyli by to čerti, aby nekuli nekalé pikle.
pohádky a legendy
Ukázky

Vánoční pohádka

209 Kč
167 Kč
Vánoční pohádky - 20%
Po dlouhých desetiletích znovu vychází půvabné pohádky Zbyňka Malinského pro zimní a vánoční čas. Znáte třeba tu o vánočce, která se nechala pojistit proti připálení? Nebo o tom, jak si kamna o Vánocích zakouřila? Jestli ne, neváhejte a začtěte se do vtipných a laskavých řádků, protkaných již téměř kultovními ilustracemi Miloslava Jágra.
pohádky a legendy
Ukázky

Vánoční pohádky

179 Kč
143 Kč
Čteme sami – genetická metoda - Ovečka Nina a jiné pohádky - 20%
Přečtěte si veselé pohádky o zvířátkách. Dozvíte se, jak se ovečka Nina nestačila divit, když farmář ostříhal její mamince všechnu vlnu, nebo poznáte zvědavého lišáka Maxe, který strkal čenich tam, kam neměl.
pohádky a legendy
Ukázky

Čteme sami – genetická metoda - Ovečka Nina a jiné pohádky

149 Kč
119 Kč
Kouzelná třída o Vánocích - 20%
Vánoce jsou kouzelné už samy o sobě. A co teprve, když je zažijete ve třídě s vílí paní učitelkou Jasmínou Bílou.
pohádky a legendy
Ukázky

Kouzelná třída o Vánocích

212 Kč
170 Kč
Pohádková logopedie - O veliké řepě - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout, nalepit na špejli a zahrát si s nimi divadlo.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádková logopedie - O veliké řepě

99 Kč
79 Kč
A pak se to stalo! - 20%
(3x)

Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí.

pohádky a legendy
Ukázky

A pak se to stalo!

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>