Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
pohádky a legendy

Překlep a Škraloup - 20%
Pozor! Návykové čtení. Podstata všeho nepořádku v ilustracích, kterým nechybí humor a nadsázka. Věci stárnou, všimli jste si? No samozřejmě, vždyť toho si nejde nevšimnout. Stačí na chvilku nedávat pozor a z věci, která před chvíli zářila novotou, je starý, nepotřebný krám. Ale kdo za to může?
pohádky a legendy
Ukázky

Překlep a Škraloup

199 Kč
159 Kč
Vánoční snění - 20%
Krkonošské pohádky nás uvádějí do krajiny dětství v podobě zasněžených hor, jejichž údolí v sobě ukrývají v čase Vánoc tolik lidského citu, kolik tato zázračná doba jen unese.
pohádky a legendy
Ukázky

Vánoční snění

149 Kč
119 Kč
Tradiční česká ZIMA - Josef Lada - 20%
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, pranostiky i oblíbené koledy.
pohádky a legendy
Ukázky

Tradiční česká ZIMA - Josef Lada

254 Kč
203 Kč
Myšiaci na prvej výprave - 4%
Myšiaci Maťko a Aďko sú dvaja malí nezbedníci, ktorí bývajú s mamičkou a oteckom za skriňou v obývačke manželov Rybárikovcov. Podnikajú rôzne dobrodružstvá. Najradšej by odcestovali a spoznali zaujímavé miesta z celého sveta.
pohádky a legendy
Ukázky

Myšiaci na prvej výprave

99 Kč
95 Kč
Nové vánoční pohádky - 20%
Nové vánoční pohádky vyprávějí příběhy, ve kterých se lidem i zvířátkům přihodí pozoruhodné věci. Možná jsou to kouzla, možná je to obdivuhodná síla Vánoc, která způsobí, že dobro, radost a přátelství mají vždycky navrch.
pohádky a legendy
Ukázky

Nové vánoční pohádky

254 Kč
203 Kč
2 x 2 pták Ohnivák - 20%
Klasické čtyři verze pohádek o ptáku Ohniváku. Zkrácené veršované pohádky podle paní Boženy Němcové a pana Karla Jaromíra Erbena. Mírně zkrácená pohádka podle bratří Grimmů a ruská verze podle Iriny V. Karnauchové.
pohádky a legendy
Ukázky

2 x 2 pták Ohnivák

49 Kč
39 Kč
Devatero pohádek - 20%
Devatero pohádek a ještě jedna od Josefa Čapka jako přívažek (poprvé vyšlo roku 1931) patří mezi nejoblíbenější klasické české pohádkové knihy. Pohádky o psech, kočkách, ptácích, vodnících, pošťácích, doktorech, loupežnících, tulácích i policistech.
pohádky a legendy
Ukázky

Devatero pohádek

149 Kč
119 Kč
Chytré pohádky z lesní mýtinky - 20%
Veverčák, ptáci pěnkaváci, bobří bratři, mrzutý jezevec, starostlivý jelen a mnoho dalších zvířátek nás zavede na mýtinu u vykotlaného dubu.
pohádky a legendy
Ukázky

Chytré pohádky z lesní mýtinky

169 Kč
135 Kč
Chytré pohádky z městské zahrádky - 20%
Zvědavý pavouček, chytrá myška, nenechavá moucha a spousta dalších zvířátek, které žijí s lidmi ve městech a na zahrádkách, pozorují lidské hemžení. Jsou dobří pozorovatelé, ale mohou se od nás, od lidí, skutečně něčemu přiučit?
pohádky a legendy
Ukázky

Chytré pohádky z městské zahrádky

169 Kč
135 Kč
Vánoční pohádky - 20%
Vánočním svátkům nesmějí chybět pohádky. Oblíbená autorka napsala pro děti předškolního a mladšího věku dvacet originálních zimních příběhů, které jim ještě nikdy nikdo nevyprávěl.
pohádky a legendy
Ukázky

Vánoční pohádky

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>