Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
podle věku

Makroekonomie - 20%
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
podle věku
Ukázky

Makroekonomie

399 Kč
319 Kč
Autoškola 2022 - 20%

Veškeré potřebné aktualizace pro rok 2022. Učebnice je určena pro žáky autoškol, běžné řidiče i řidiče referentských vozidel, kteří si potřebují zopakovat pravidla provozu na silničních komunikacích, naučit se nové dopravní značky i předpisy a ověřit své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek.

podle věku
Ukázky

Autoškola 2022

179 Kč
143 Kč
Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy III. - 20%
Studenti středních škol pozor! Získejte pečlivě vybrané ukázky textů, společně s metodickými úkoly pro práci s nimi ve III. dílu čítanky k učebnici Literatura v kostce. Tato učebnice je vhodným doplňkem nejen pro přípravu k maturitní zkoušce, ale pro všechny studenty SŠ.
podle věku
Ukázky

Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy III.

79 Kč
63 Kč
Ekonomie - Středně pokročilý kurz - 20%
Středně pokročilý kurz ekonomie rozšiřuje analýzu tradičních témat a nabízí témata nová (rozhodování v riziku a ekonomický růst). Publikace má mikroekonomickou a makroekonomickou část.
podle věku
Ukázky

Ekonomie - Středně pokročilý kurz

129 Kč
103 Kč
Makroekonomie - 20%
Učebnice Makroekonomie předních pedagogů Vysoké školy ekonomické v Praze a Škody Auto Vysoké školy klade důraz na moderní makroekonomické koncepce a pokrývá tři stěžejní části makroekonomie, jimiž jsou dlouhodobý ekonomický růst, krátkodobé hospodářské fluktuace a monetární ekonomie.
podle věku
Ukázky

Makroekonomie

769 Kč
615 Kč
Patologie - 20%
3. vydání základní učebnice patologie pro studenty ošetřovatelství, nelékařských zdravotnických oborů, porodní asistence a zubního lékařství. Publikace zahrnuje novinky v klasifikacích patologických změn a koresponduje se zahraniční literaturou.
podle věku
Ukázky

Patologie

509 Kč
407 Kč
Učebnice biblické hebrejštiny - 20%
Třetí vydání mimořádně úspěšné učebnice hebrejského jazyka, zaměřené na studium biblických textů.
podle věku
Ukázky

Učebnice biblické hebrejštiny

260 Kč
208 Kč
Učte se s humorem - 101 vtipů - angličtina - 20%
Smích je nejlepší učitel! Neexistuje vhodnější způsob, jak si zpříjemnit výuku cizího jazyka, než humor. Proto vám přinášíme 101 anglických vtipů, díky nimž se nejen pobavíte, ale ještě získáte odlehčený pohled na anglický jazyk a kulturu.
podle věku
Ukázky

Učte se s humorem - 101 vtipů - angličtina

159 Kč
127 Kč
Alenka v říši divů (B1/B2) - 20%

Zrcadlový překlad klasického díla v dárkové úpravě Dvojjazyčná anglicko-česká kniha pro mírně pokročilé B1/B2 předkládá zjednodušenou verzi dnes již klasického románu anglického spisovatele a matematika Lewise Carrolla.

podle věku
Ukázky

Alenka v říši divů (B1/B2)

229 Kč
183 Kč
Anglická terminologie pro učitele - 20%
Originálně zaměřená publikace se věnuje odbornému a profesnímu anglickému jazyku pro pedagogy.
podle věku
Ukázky

Anglická terminologie pro učitele

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>