Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
běh

Emil Běžec - 75%
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
běh

Emil Běžec

319 Kč
80 Kč
Jak na triatlon
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
běh

Jak na triatlon

359 Kč
Ultramaratonec
(1x)
Strhující příběh muže, který se běháním dostal z drogové závislosti a jako první přeběhl Saharu.
běh

Ultramaratonec

323 Kč
Stopy v oblacích
(1x)

Tato kniha změnila žánr – patří k povinné četbě každého běžce a běžkyně, kteří se alespoň jednou za čas hodlají popasovat s nějakým (nejlépe vyšším) kopcem.

běh
Ukázky

Stopy v oblacích

297 Kč
Zuzana Hejnová: rychlá holka

Nadaná atletka z Liberce. Nezdolná bojovnice. Rozená vítězka a zároveň skromná dívka. Nadaná atletka, která vždycky věděla, že talent je jenom odrazovým můstkem a sám o sobě ji na vrchol nevystřelí.

běh

Zuzana Hejnová: rychlá holka

62 Kč
Bosé běhání
Michael Sandler patří mezi průkopníky bosého běhání, a proto je právě on ideálním průvodcem, jak začít s bosým běháním. Srozumitelně a neideologicky popisuje základní prvek bosého běhání, jímž je technika.
běh

Bosé běhání

314 Kč
Škorpilova škola běhu

V roce 2014 oslaví nestor českého běhání a zakladatel Běžecké školy Miloš Škorpil šedesátku. Trenér a specialista na dlouhé běhy se proto rozhodl podělit se s námi o svou životní vášeň – běh.

běh

Škorpilova škola běhu

314 Kč
Velká kniha běhání
(1x)
Kniha, doplněná velkým množstvím obrázků a ilustračních fotografií, je určena začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím rekreačním a kondičním sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice, redukce váhy i zvyšování výkonnosti.
běh
Ukázky

Velká kniha běhání

339 Kč
Život bez hranic
(2x)

Na světě nesportují jenom chlapi! Dámy, hledáte-li inspiraci – tady je!

běh
Ukázky

Život bez hranic

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2