Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
horory

To - 20%
(3x)
Bylo jich sedm a byli velmi mladí, když se jejich první klopýtnutí změnilo v horor. Jako dospělí se teď rozprchli do světa, aby v něm dosáhli úspěchu a štěstí. Minulost je ale stále živá – živější, než by si přáli...
horory
Ukázky

To

359 Kč
287 Kč
Zjevení Cthulhu - 20%
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
horory
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
132 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Černý telefon a další příběhy - 20%
MINULOST NEZEMŘELA. DOKONCE JEŠTĚ ANI NEPOMINULA. Originální, cenami ověnčená sbírka vizí a nočních můr Imogene je mladá a krásná. Umí líbat jako filmová hvězda a ví vše o každém filmu, který byl kdy natočen.
horory
Ukázky

Černý telefon a další příběhy

260 Kč
208 Kč
Hrůzy v Michiganu - 20%
(1x)

Vyprávění o nevšedním setkání dvou zcela odlišných světů uprostřed hustých lesů horního Michiganu.

horory
Ukázky

Hrůzy v Michiganu

200 Kč
160 Kč
Magořina - 20%
(2x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
horory
Ukázky

Magořina

190 Kč
152 Kč
Mexická gotika - 20%
(3x)
Gotický horor z prostředí mexické smetánky.
horory
Ukázky

Mexická gotika

239 Kč
191 Kč
Návrat psa baskervillského - 20%
Představte si, že Jack Stapleton neutonul na blatech. Na chvíli si o představte. Třeba jako dr. Watson. Můžete zcela vyloučit možnost, že Stapleton přece jen nalezl za noci a mlhy cestu ven? Ne. Proto se několik týdnů po vyřešení baskervillské záhady se zuřivým psem vydává Sherlock Holmes spolu s dr. Watsonem znovu na místo činu.
horory
Ukázky

Návrat psa baskervillského

209 Kč
167 Kč
Pavučina snů - 20%
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory
Ukázky

Pavučina snů

320 Kč
256 Kč
Pes baskervillský - 20%
(1x)

Jedinečné líčení atmosféry tajemství a hrůzy z událostí, které se zdánlivě vzpírají lidskému chápání…  Nejslavnější Doylův detektivní příběh vypráví o záhadných úmrtích na venkovském panství v pochmurné vřesovištní krajině, které přijíždí vyřešit slavný Sherlock Holmes se svým přítelem a pomocníkem doktorem Watsonem.

horory
Ukázky

Pes baskervillský

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>