Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
horory

Stephen King jde do kina - 20%
Pět literárních děl Stephena Kinga, která se stala (vedle dalších) předlohou k filmovému zpracování. Každou povídku, novelu či román doplňuje vždy několik autorových postřehů, dojmů či připomínek k danému filmu.
horory
Ukázky

Stephen King jde do kina

260 Kč
208 Kč
Šedá jako popel - 20%
Pokračování příběhu o květinářce s temnou minulostí. Prodavačka květin Carolin je zpátky ve Vídni. Od té doby, co nesprávní lidé vědí, že je naživu, nikdy nechodí dvakrát stejnou cestou mezi hroby. Dnes je všechno jinak. Něco se stalo, protože jí tuhne krev v žilách.
horory
Ukázky

Šedá jako popel

229 Kč
183 Kč
Z Buicku 8 - 20%

Pennsylvánští státní policisté z fiktivního města Statler přivezou na stanici starý Buick Roadmaster, jehož majitel zmizel u čerpací stanice. Vůz budí pozornost a záhy se ukáže, že jeho dveře a kufr mohou vést do jiné dimenze.

horory
Ukázky

Z Buicku 8

230 Kč
184 Kč
Za zrcadlem - 20%
Že prý noční můra odezní, když si o ní s někým popovídáte. No, tak to u mě v Klubu nočních můr teda neplatí! Jmenuji se Anička Záhrobská a vítám vás na mojí další strašidelné přespávačce. nejlepší kamarádky, až jednou po prázdninách se Abigail vrátila do školy jako vyměněná.
horory
Ukázky

Za zrcadlem

169 Kč
135 Kč
Dům na tekutých píscích - 20%
(1x)
Klíštěk a Polly jsou děti, které se nikdy nesetkaly se svými rodiči, ačkoliv s nimi žijí v jednom domě. Vedou pohodlný život v izolaci, v péči staré chůvy a několika robotických zařízení, ale čím jsou starší, tím víc otázek si kladou.
horory
Ukázky

Dům na tekutých píscích

230 Kč
184 Kč
Temná půle - 20%
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory
Ukázky

Temná půle

259 Kč
207 Kč
Žhářka - 20%
(1x)
Případy zažehování ohně vůlí (pyrokineze) zaměstnávají mysl laiků i odborníků na celém světě a není divu, že záhadný úkaz neunikl ani pozornosti Stephena Kinga.
horory
Ukázky

Žhářka

240 Kč
192 Kč
Lidožrouti z Lízátkova - 20%
(1x)
Lidožrouti z Lízátkova jsou sladce surové bizarro o zvláštních krvelačných bytostech z podzemí, které přes den, kdy jsou dospělí v práci, rafinovaně útočí na nic netušící děti.
horory
Ukázky

Lidožrouti z Lízátkova

160 Kč
128 Kč
Puls - 20%
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory
Ukázky

Puls

189 Kč
151 Kč
Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

horory
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>