Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
judaismus

Povídá se… podle proroků Izraele - 11%
Čtvrtý díl série Povídá se… přibližuje biblické poselství tzv. Zadních proroků: Izajáše, Jeremjáše, Ezechiele, Ozeáše, Amose a dalších tzv. malých proroků.
judaismus

Povídá se… podle proroků Izraele

266 Kč
237 Kč
Ner micva - 11%
(1x)
Spis rabi Löwa - Ner micva (Světlo příkazu) - se věnuje tématu osmideního svátku Chanuka.
judaismus

Ner micva

179 Kč
159 Kč
Izrael soudců a králů - 11%
Komentované starozákonní příběhy od počátků dobývání Izraele po krále Davida – pokračování úspěšného titulu Příběhy Tóry.
judaismus

Izrael soudců a králů

206 Kč
183 Kč
Týdenní čtení z Tóry: kniha Exodus - 11%
Rabín Jonathan Sacks předkládá čtenářům své úvahy nad knihou Exodus, zabývá se problémy současnosti na pozadí starozákonních textů a naopak vysvětluje biblické texty na příkladech z dnešního světa.
judaismus

Týdenní čtení z Tóry: kniha Exodus

404 Kč
359 Kč
Cesta života – Derech chajim - 11%
(1x)
Kniha Derech chajim je mezi Maharalovými spisy výjimečná tím, že je souhrnným komentářem k jednomu celému traktátu Talmudu, k traktátu, který sám Maharal nazýval drahým a vznešeným, k traktátu Avot.
judaismus

Cesta života – Derech chajim

179 Kč
159 Kč
Židovská meditace - 11%
(1x)
Judaismus vytvořil jeden z nejdůležitějších systémů meditace a jeho opomenutí nutně znamená, že jakékoli studium meditace bude neúplné.
judaismus

Židovská meditace

315 Kč
280 Kč
Co je to liberální judaismus? - 11%
Pauline Bebe, jedna z prvních evropských rabínek, podává ve formě odpovědí na sedmdesát otázek základní informace o liberálním judaismu.
judaismus

Co je to liberální judaismus?

252 Kč
224 Kč
Dějiny židovského národa - 11%
(1x)
Dějiny Židů jsou svého druhu dějiny světa, ovšem viděné pod velmi neobvyklým úhlem, očima inteligentní a vzdělané oběti. Johnsonovi však jde ještě o víc: ukázat podstatu samé historie a křesťanské civilizace.
judaismus

Dějiny židovského národa

412 Kč
366 Kč
Judaismus - 11%
(1x)
Kniha pro každého, kdo chce mít ucelený přehled o židovském náboženství. Publikace s více než 500 fotografiemi a kresbami představuje židovské náboženství a filozofii, tradice a zvyklosti v celé jejich úplnosti.
judaismus

Judaismus

538 Kč
478 Kč
Kapitoly rabiho Eliezera - 11%
Předmětem Kapitol jsou první dvě knihy Mojžíšovy (Genesis a Exodus) a svitek Ester, autor se ponejvíce inspiroval Mišnou, Jeruzalémským Talmudem a starými midraši (Midraš Raba), ale i pobiblickou a apokryfickou literaturou.
judaismus

Kapitoly rabiho Eliezera

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>