Nejprodávanější Kniha - prosinec 2022
křesťanství

Být živí v Bohu. Křesťanská imaginace
(2x)
Křesťanská víra je pozváním k plnosti života v přátelství s Bohem a lidmi. Jak toto pozvání tlumočit lidem dnešního světa?
křesťanství

Být živí v Bohu. Křesťanská imaginace

338 Kč
Číst Bibli jako Ježíš - 11%
Knížka Číst Bibli jako Ježíš od Richarda Rohra je úvodem do umění duchovní četby a výkladu Bible. Je však zároveň polemikou s tím, jak se Bible často čte a vykládá: s důrazem na literu a na předpisy zákona.
křesťanství

Číst Bibli jako Ježíš

197 Kč
175 Kč
Wakan Tanka - Hodiny náboženství pro věčné začátečníky - 11%
(1x)
Jestli budeme mít otevřené supermarkety, a nebudeme mít otevřené kostely, nač ještě žít? Budu v této knize často používat jméno Wakan Tanka. Moc se omlouvám všem ortodoxním katolíkům, klidně si pokaždé dosaďte to naše staré dobré „Bůh“.
křesťanství

Wakan Tanka - Hodiny náboženství pro věčné začátečníky

268 Kč
238 Kč
Atributy apoštolů a evangelistů - 11%
Podrobný popis atributů jednotlivých apoštolů a evangelistů doplněný mnohými ilustracemi. Nezbytná pomůcka nejen každého návštěvníka kostelů, ale i zvídavého turisty, často stojícího před sochou či obrazem některého svatého, netuše o koho se jedná.
křesťanství

Atributy apoštolů a evangelistů

114 Kč
102 Kč
Jako laň na výšinách - 11%
Alegorický příběh o Bázlivce a její touze dojít na výšiny lásky, radosti a vítězství, kde pomocí Pastýře a dvou průvodkyň, které jsou jí oporou na cestě k proměně, získá novou identitu.
křesťanství

Jako laň na výšinách

269 Kč
239 Kč
Pád vzhůru - 11%
(1x)
S postupujícím věkem se však před člověkem otevírá nová cesta – cesta, jež zahrnuje omyly, ztráty, bezmoc, utrpení, všechno to, co nás vytrhuje z našeho dřívějšího pohodlí.
křesťanství
Ukázky

Pád vzhůru

224 Kč
199 Kč
Radost z Boha - 11%
Mohu vám zaručit, že když nebudete chtít, neodnesete si nic. Mohu Ti zaručit, že když budeš chtít… Bůh je jako pramen, ze kterého si každý odnese tolik, jak velkou si přinese nádobu.
křesťanství

Radost z Boha

260 Kč
231 Kč
Rozhoduj se jako jezuita - 11%
(1x)

Denně stojíme před množstvím pro náš život méně nebo více důležitých rozhodnutí. Vždy bychom se ale chtěli rozhodnout správně. Co to ale vlastně je správné rozhodnutí?

křesťanství

Rozhoduj se jako jezuita

205 Kč
182 Kč
Klaun to zkouší znovu - 11%
(2x)
Kníha Klaun si povídá s Bohem vyvolala okamžitě po vydání mimořádný zájem čtenářů a autor obdržel celou řadu ohlasů. Po několika letech se Jiří Suchý k tématu vrací a zpracoval řadu svých postřehů do volného pokračování s názvem Klaun to zkouší znovu
křesťanství

Klaun to zkouší znovu

225 Kč
200 Kč
Selfíčka - 11%
(1x)
Dnes si mladí fotí selfíčka, aby, snad, zachytili důležité momenty života. Naučil jsem se selfíčka nikoli fotografovat, ale psát. Chci teď spíše ustoupit do pozadí a nechat čtenářovu fantazii pracovat, chci ukázat jen náčrtky.
křesťanství

Selfíčka

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 151 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>