Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
ostatní

Miss Dior
(1x)
Příběh výjimečného života Catherine Dior, jež byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje. Britská spisovatelka Justine Picardie se vydává po stopách mladší sestry jednoho z nejvlivnějších světových módních návrhářů.
ostatní
Ukázky

Miss Dior

419 Kč
Herečka
(3x)
První světová válka skončila a duch divokých 20. let posedl srdce všech svobodomyslných umělců. Patřila mezi ně i herečka Jarmila Horáková. Navenek působila sebevědomě, uvnitř však skrývala nejistoty, které si vypisovala do svého deníku.
ostatní
Ukázky

Herečka

319 Kč
Zápisky z Afghánistánu
(1x)

Autentické svědectví z válečných oblastí Afghánistánu od známého reportéra Působil jako zahraniční korespondent ČT v Afghánistánu a natáčel reportáže z míst, kde sloužily jednotky Armády ČR. Karel Rožánek přináší osobní svědectví o zahraničních misích v divoké zemi lovců draků.

ostatní
Ukázky

Zápisky z Afghánistánu

194 Kč
Sám nejsi nic
V armádě prožil téměř všechno: válku, smrt, vítězství i zklamání. Armádní generál Aleš Opata otevřeně popisuje dechberoucí chvíle v zahraničních misích od Balkánu po Afghánistán stejně jako zákulisí jednání před vstupem České republiky do NATO, řízení operací při povodních nebo covidové pandemii.
ostatní
Ukázky

Sám nejsi nic

279 Kč
Podzemí
(1x)
Podzemí je velkolepá průzkumná cesta do říše podsvětí, jak se objevuje v mýtech, literatuře, paměti i samotné zemi. V dlouho očekávané knize nám Robert Macfarlane nabízí mimořádný pohled na náš vztah k temnotě, pohřbívání a minulosti i budoucnosti naší planety.
ostatní
Ukázky

Podzemí

349 Kč
Psověda
Kdy lidé poprvé ochočili vlka? Kolik hraček znáš… Kolik slov se dokážou naučit geniální border kolie? Pozná se pes v zrcadle a má teorii mysli? Psi a matematika. Vnímají psi magnetické pole? Mohli by se dožívat 20 let?
ostatní
Ukázky

Psověda

149 Kč
Do hrobu si to nevemu
(2x)

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit.

ostatní
Ukázky

Do hrobu si to nevemu

209 Kč
Gott
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
ostatní
Ukázky

Gott

289 Kč
Adrenalin
Jeden z nejlepších fotbalistů na světě se ohlíží za kariérou. Co kromě adrenalinu ho žene vpřed?
ostatní
Ukázky

Adrenalin

279 Kč
Doktorka z domu Trubačů
(5x)
Literárním zpracováním osudu lékařky přezdívané „český Albert Schweitzer“ přiblížila Ilona Borská výjimečnou osobnost Vlasty Kálalové-Di Lottiové. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
ostatní
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

249 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 380 položek
<< < 1 2 3 4 .. 38 > >>