Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
povídky

Někdy prostě prší - 20%
(2x)
Nové vydání výrazného debutu Michela Fabera. Stačilo mu psát si dvacet let do šuplíku, učit se řemeslo a nakonec se nechat svou ženou přesvědčit, že už by nemusel psát jen pro sebe.
povídky
Ukázky

Někdy prostě prší

239 Kč
191 Kč
Toulavá Země - 20%
(2x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
povídky
Ukázky

Toulavá Země

249 Kč
199 Kč
Dobrá bloncka - 20%
Dobrá bloncka je soubor různorodých Kerouacových textů, který rekapituluje témata, ke kterým se vracel, a to různými formami, beletristicky i žurnalisticky.
povídky
Ukázky

Dobrá bloncka

179 Kč
143 Kč
Zelený život - 20%
Druhá kniha Jacka Flora již nejsou povídky čerpající inspiraci ze „zeleného života“ ale opravdu skutečný život. Nesmírně zajímavé svědectví ze života v šumavském pohraničí během „první republiky“ a okupace.
povídky
Ukázky

Zelený život

149 Kč
119 Kč
Pouť do Země východní - 20%
(1x)
Autobiograficky laděná povídka Pouť do Země východní bývá mnoha literárními historiky považována za prolog Hry se skleněnými perlami.
povídky
Ukázky

Pouť do Země východní

125 Kč
100 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Zjevení Cthulhu - 20%
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
povídky
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
132 Kč
O prospěšnosti alkoholismu - 20%
(2x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky
Ukázky

O prospěšnosti alkoholismu

89 Kč
71 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
povídky
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Hordubal, Povětroň, Obyčejný život - 20%
Hordubal Čapek se ve svém psychologickém díle Hordubal inspiroval skutečným příběhem. Juraj Hordubal se po osmi letech vrací z Ameriky domů, ale žena se k němu nemá a dcerka ho nepoznává.
povídky
Ukázky

Hordubal, Povětroň, Obyčejný život

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>