Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
povídky

Povídky z druhé kapsy - 20%
Sborník detektivních povídek z pera Karla Čapka patří ke skvostům české moderní prózy a právem náleží do zlatého fondu české literatury.
povídky
Ukázky

Povídky z druhé kapsy

149 Kč
119 Kč
Špitál - 20%
Zkušený lékař, jemuž náročná operace nedá spát. Starý pacient, který najde spřízněnou duši v laskavé medičce. Rodiny, které stmelí až vážná nemoc. To jsou jen některé ze širokého spektra příběhů, s nímž kardiolog a spisovatel Josef Veselka přichází v nové povídkové sbírce Špitál.
povídky
Ukázky

Špitál

209 Kč
167 Kč
Bod tání - 20%

Dvacet povídek, u nichž roztaje i ten nejnáročnější čtenář. Bod tání je již třetí povídkový soubor hudebníka, malíře a spisovatele Martina Němce. Dvacet příběhů s často bezejmennými protagonisty vychází z reálného světa kolem nás, ale nezřídka čtenáře konfrontuje s čímsi fantaskním, magickým, nevysvětlitelným.

povídky
Ukázky

Bod tání

189 Kč
151 Kč
Povídky o nelásce - 20%
V nových povídkách se náš nejpopulárnější spisovatel opět vydává do známého hájemství příběhů „o manželství a sexu“, ale jak je pro něj v posledních dílech typické, pohled je to trpký, sebeironický a občas černočerně vtipný. Spisovatelovo alter-ego přichází o manželku, peníze, rodinné zázemí.
povídky
Ukázky

Povídky o nelásce

209 Kč
167 Kč
Elvis ze Záluží - 20%
(1x)
Soubor čtyřiadvaceti kratších próz podtitulem Povídky, horory a etudy pro jeden a dva hlasy. Autor v těchto textech exponuje zlomové situace jedince i společnosti, často v jejich paralelním prolínání a zrcadlení.
povídky
Ukázky

Elvis ze Záluží

188 Kč
150 Kč
Oběť soucitu - 20%
Povídky ze života uprostřed nádherné šumavské přírody z dob dávno minulých, kdy zapadlí vlastenci pěstovali krásnou češtinu a po večerech sepisovali své každodenní zážitky.
povídky
Ukázky

Oběť soucitu

149 Kč
119 Kč
Předběžné varování - 20%
Autor s nenapodobitelným tvůrčím géniem, nás pomocí své literární alchymie přenáší hluboko do neprobádané země, kde se fantastické stává skutečným a každodenní jasně žhne. Soubor povídek, který zaměstná mysl, sevře u srdce a zatřese s duší.
povídky
Ukázky

Předběžné varování

179 Kč
143 Kč
Bílá zvířata jsou velmi často hluchá - 20%
(3x)
Postavy této knihy jsou si dobře vědomy svých slabostí a za své viny očekávají spravedlivý trest. Pořád se něčeho bojí, hodně se štítí a občas někoho nedopatřením zabijí.
povídky
Ukázky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

189 Kč
151 Kč
Stopa ze snu - 20%
Soubor dvanácti kratších, stylově vytříbených Hesseho textů.
povídky
Ukázky

Stopa ze snu

139 Kč
111 Kč
Šumavský upír - 20%
(1x)
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky
Ukázky

Šumavský upír

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>