Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
romantika

Sex ve městě - 20%
Předloha slavného seriálu Sex ve městě - novinové sloupky skutečné Carrie Bradshawové.
romantika
Ukázky

Sex ve městě

149 Kč
119 Kč
Týden blázna - 20%
(1x)
Nočním městem bloudí zanedbaný osamělý muž. Vyhýbá se lidem a sám neví, kdo vlastně je. Jedné noci zachrání dva lidi, ošetří je a najednou si uvědomí, že byl velmi úspěšný lékař a že měl rodinu.
romantika
Ukázky

Týden blázna

149 Kč
119 Kč
Druhý břeh
Sestry Hermína a Stefanie, které po revoluci uprchly z Francie, nacházejí po dlouhé a dobrodružné cestě Evropou nový domov v Čechách. Život na malém panství však komplikuje nenávist příbuzných.
romantika
Ukázky

Druhý břeh

189 Kč
Nejkrásnější sen
Byl nádherný květnový den, na nebi ani mráčku. Ptáci zpívali a jarní květiny se předháněly, která bude vonět víc. Když Silvina postřehla, že na lavičce sedí princ Frederik, zrychlila krok.
romantika
Ukázky

Nejkrásnější sen

30 Kč
Poslední tango s Carmen
Do života Carmen Berkové, úspěšné zubní lékařky, zasáhne osud v podobě sympatického muže, s nímž protančí noc v cizím městě. Když se ráno Carmen probudí v cizí posteli...
romantika
Ukázky

Poslední tango s Carmen

169 Kč
Božský bastard - 20%
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
158 Kč
S elegancí ježka - 20%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika
Ukázky

S elegancí ježka

149 Kč
119 Kč
Zůstalo jen dítě
Sestra Angelika se chodila několikrát za den podívat na kojenecké oddělení, kde ležela maličká a křehká Kristýnka, které bylo teprve několik dní, a přesto jí i za tak krátkou dobu přirostla k srdci.. ....
romantika
Ukázky

Zůstalo jen dítě

30 Kč
Nejvyšší čas na lásku - 20%
(2x)
Je ji přes třicet a vede dvojí život. Ten první je každodenní stereotyp, starost o domácnost, o děti a manžela. Tak trochu nuda. Za to ten druhý! Tam je Dana vášnivá a smyslná milenka, která má neuvěřitelnou fantazii.
romantika
Ukázky

Nejvyšší čas na lásku

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 377 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 > >>