Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
sci-fi

Led
(1x)
Dobrodružné putování po zamrzlém světě, ve kterém nikdy nedošlo k první světové válce.
sci-fi
Ukázky

Led

399 Kč
Leviatanova zhouba
(1x)
Laconská říše je v troskách a třináct set slunečních soustav se konečně zbavilo nadvlády Winstona Duarta. Jenže prastarý nepřítel, který zničil stavitele bran, se znovu probouzí.
sci-fi
Ukázky

Leviatanova zhouba

259 Kč
Hyperion
(3x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

248 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
Aurora hasne
Co se stane, když požádáte partu ztroskotanců, aby zachránila galaxii před prastarým zlem? Prastaré zlo samozřejmě zvítězí. Počkat… ne tak rychle. Když se Jednotka 312 naposledy zapletla do mezigalaktické bitvy, všechno se strašlivě pokazilo.
sci-fi
Ukázky

Aurora hasne

349 Kč
Horův vzestup
Po tisících let expanzí a konkvist je lidské Impérium na vrcholu. Císař, který dosáhl svého snu pro lidstvo, předá otěže moci svému vrchnímu veliteli Horovi a zamíří zpátky na Terru.
sci-fi
Ukázky

Horův vzestup

149 Kč
Blade Runner
(2x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi
Ukázky

Blade Runner

179 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
Ke světlu
Fantazie Dmitrije Glukhovského zrodila kultovní román Metro 2033 a inspirovala vznik literární školy jeho následovníků. Román Ke světlu Andreje Dyakova otevírá novou vzrušující kapitolu tohoto světa…
sci-fi
Ukázky

Ke světlu

239 Kč
Kov
Metal je víra i zákon. Hlavní hrdina dystopického románu hudebního publicisty Karla Veselého (Hudba ohně, Všechny kočky jsou šedé) podle něj žije, i když svět okolo něj se má trochu jiná pravidla.
sci-fi
Ukázky

Kov

259 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 181 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>