Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
umění

Ma vie

Nahlédněme do malířovy duše jeho vlastníma očima a nechme se okouzlit… Chagall celý svůj život vyprávěl příběhy, příběhy svého života, příběhy zaniklého světa, příběhy svých radostí, ale i obav a smutku…

umění
Ukázky

Ma vie

127 Kč
Otčenáš
Muchův Otčenáš vychází ze zednářské, symboliky a z pokusů s mimosmyslovým vnímáním, kterým se Alfons Mucha zabýval v kruhu zájemců o vyšší světy spolu se svým přítelem C. Flammarionem.
umění
Ukázky

Otčenáš

199 Kč
Vyšehradský hřbitov
Autor se v knize "Vyšehradský hřbitov" pokusil o jakýsi výběr 164 snad nejzajímavějších jmen z osobností pohřbených na tomto hřbitově. U každého ze slavných nebožtíků uvádí několik slov o jeho životě a osudech.
umění
Ukázky

Vyšehradský hřbitov

49 Kč
Základy malování akvarelem
Technika akvarelu vnáší do tvorby další rozměr – barvu. Barva nás obklopuje stále a všude, neexistuje na světě předmět, který by neměl nějakou barvu.
umění
Ukázky

Základy malování akvarelem

254 Kč
Knihy a jejich lidé

Jiří Trávníček se už řadu let zabývá čtenářstvím. Jeho publikace, založené na kvantitativním výzkumu (Čteme? a Čtenáři a internauti), přinesly po mnoha letech konečně důležitá data o oblasti, která zůstávala stranou zájmu literární vědy.

umění
Ukázky

Knihy a jejich lidé

169 Kč
Cesty po ateliérech
Původně samizdatová publikace z let 1985 - 1987 je svědeckým komentářem o tvůrčích osudech v nesnadné době, dílčím pohledem na autorovu (* 1929) uměleckou výtvarnou generaci.
umění
Ukázky

Cesty po ateliérech

148 Kč
Štukatérství
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
umění
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
Krajkářství
Téměř po sto letech vychází opět publikace, věnovaná paličkované krajce. Kromě základů techniky paličkování s názornými kresbami přináší rozsáhlý vzorník základních typů krajek i s podvinky.
umění
Ukázky

Krajkářství

144 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3