Nejprodávanější Kniha - prosinec 2022
sociologie

Velký nivelizátor - 11%
Od dob, kdy lidé začali obdělávat půdu, chovat hospodářská zvířata a předávat své úspory příštím generacím, stala se ekonomická nerovnost určujícím rysem naší civilizace.
sociologie

Velký nivelizátor

628 Kč
558 Kč
Jak opravit budoucnost - 11%
(1x)
Známý kritik digitální revoluce tentokrát přichází s užitečnými návody, jak zvrátit znepokojivý vývoj v oblasti informačních technologií a otevřít si cestu k takové digitální budoucnosti, na kterou bychom se opět mohli těšit.
sociologie

Jak opravit budoucnost

313 Kč
278 Kč
Kulturní vzorce - 11%
Kniha Kulturní vzorce patří k nejznámějších klasickým dílům kulturní antropologie. Každá kultura je zároveň autorkou vylíčena tak mistrně, že kniha je poutavou četbou i pro naprosté laiky.
sociologie

Kulturní vzorce

332 Kč
295 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
sociologie

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Andragogický výzkum
Dostává se vám do rukou ojedinělá publikace o metodách výzkumu vzdělávání dospělých, která objasňuje témata a problémy, jež je potřebné zkoumat na tomto poli.
sociologie

Andragogický výzkum

89 Kč
Circus politicus
(1x)
Circus politicus znamená v našem porozumění globalizaci rozhodný obrat. Ta se přestává díky této knize jevit jako abstraktní a neosobní proces. Její mechanismy se inkarnují ve směšných mocipánech.
sociologie
Ukázky

Circus politicus

269 Kč
Kniha chat - 11%
V základu knihy stojí přesvědčení, že soubor činností označovaný jako chatařství má ve své podstatě ryze duchovní povahu. Pro každého, kdo chce proniknout k transcendentální povaze činností, které již beztak vykonává.
sociologie

Kniha chat

kunstWerk (ed.)
200 Kč
178 Kč
Tichá dřina - 11%
Co cítíme, když se začne mluvit o sociální třídě? Rozčílení, rozpaky, stud? Máloco prozradí naši třídu tak, jako typ emoce, kterou pocítíme, když se třída objeví jako téma hovoru.
sociologie

Tichá dřina

284 Kč
252 Kč
Potenciál migrace - 11%
Politická situace a stupňující se společenské napětí v meziválečných zemích Rusku a Německu vyhnaly z domovů statisíce lidí a přiměly je hledat útočiště v cizině.
sociologie

Potenciál migrace

341 Kč
303 Kč
Rivalové, zázraky i podrazy - 11%
Spojení televize a vrcholového sportu vytvořilo specifický a velmi vlivný žánr populární kultury. Vytváření sportovních příběhů, které je pro současná média typické, je zároveň snahou vtisknout těmto narativům trvalejší a ucelenější podobu.
sociologie

Rivalové, zázraky i podrazy

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>