Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
humor

To neřeš! - 20%
Záznam mimořádných vypravěčských schopností Evy Holubové. V rozhovoru se svým dlouholetým přítelem, hercem a moderátorem Jaroslavem Duškem, vypráví humorně i vážně populární herečka o své rodině, dětech, sexu, alkoholu, dobročinnosti a cestování.
humor
Ukázky

To neřeš!

99 Kč
79 Kč
Zrovna teď musíš čůrat ? - 20%
Vzpomínková kniha humoristy Miloslava Švandrlíka.
humor
Ukázky

Zrovna teď musíš čůrat ?

99 Kč
79 Kč
Jaký je doopravdy Chuck Norris - 11%
V knize najdeme krom jiného 101 vtipů s Chuckem Norrisem. Po vtipu vždy následuje krátká příhoda z natáčení nebo ze života s nějakým moudrem na konci, které se točí kolem 5 hodnot, které Chuck prezentuje.
humor

Jaký je doopravdy Chuck Norris

171 Kč
152 Kč
Murphyho zákon/ The Complete Murphy´s Law - 6%
Bilingvní vydání humorných, moudrých a duchaplných výroků potrhlých technologů, byrokratů, stoupenců sociální spravedlnosti a bojovníků proti společenským zlořádům odvozených z klasické murphologie.
humor

Murphyho zákon/ The Complete Murphy´s Law

211 Kč
198 Kč
Občanský průkaz - 20%
(2x)
Autor vzpomíná na léta, kdy se i cesta s odpadky do popelnice, bez občanského průkazu mohla stát osudovou. Volně inspirován Stendhalem dělí policisty, kteří nám znepříjemňovali život, na švestkově modré, zelené, neviditelné a ty ostatní.
humor
Ukázky

Občanský průkaz

129 Kč
103 Kč
Proč to Steve nestih - 11%
Soubor ilustrovaných "výjimečných výmluv pro opětovné opozdilce". Sto a jedna neuvěřitelná událost, jež Stevovi zabránila dorazit včas do práce, vytáčky, které čtenáře pobaví a možná i inspirují.
humor

Proč to Steve nestih

143 Kč
127 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Co by se stalo, kdyby... - 20%
(2x)
Jak by mohlo České království vypadat a vyvíjet se, kdyby.... Dozvíte se, že Jan Hus byl doživotně internován v klášteře v Baltském moři, Jana Žižku oběsili v Českých Budějovicích, Karla IV. otrávili v severní Itálii, Jaroslav Hašek dostal Nobelovu cenu...
humor
Ukázky

Co by se stalo, kdyby...

149 Kč
119 Kč
Doktore, teď to chce klid! - 11%
Pokud vás Patrick Taylor už okouzlil knihou Doktore, fofrem, jde o život!, vracíte se do vesničky Ballybucklebo právem domovským. Teď to tam právě pod zdánlivě klidným povrchem jenjen vře.
humor

Doktore, teď to chce klid!

242 Kč
215 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
humor

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Zobrazuji 431 - 440 z 456 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 > >>