Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
humor

To na tobě doschne - 20%
(2x)
Herec Jan Kraus a spisovatel Ivan Kraus čtou humorné povídky. Bratři Krausovi navázali na úspěšnou nahrávku "Číslo do nebe" a sešli se znovu společně na pódiu pražského divadla Viola.
humor
Ukázky

To na tobě doschne

149 Kč
119 Kč
Zápisky šílencovy - 20%
(1x)
Hudebník, zpěvák, textař a malíř amatér je také autorem několika vyprávění z vlastního života. Tak jako v malířství je Mládek fascinován vlastním objevem zákonu obrácené perspektivy, kdy věci blízké jsou malinké a vzdálené obrovské
humor
Ukázky

Zápisky šílencovy

139 Kč
111 Kč
Zapomenuté věci zapomenutého génia (divadlo J. Cimrmana) - 20%
Nabízený titul je cimrmanovsky voňavý. Všechno, co zahrnuje, bylo původně součástí jednotlivých her, avšak z nejrůznějších důvodů /většinou časových/ se to do inscenací jaksi nevešlo.
humor
Ukázky

Zapomenuté věci zapomenutého génia (divadlo J. Cimrmana)

99 Kč
79 Kč
Jak na prevíta. Rady pro maminky - 11%
Tahle šikovná ilustrovaná knížečka od autora série o prevítech (Prevítem snadno a rychle, Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!) je plná nečekaných tipů, jak zvládnout svoji rozrůstající se rodinu – a jak se přizpůsobit novému životu.
humor

Jak na prevíta. Rady pro maminky

143 Kč
127 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
humor

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Peanuts ve škole
Svazek kresleného humoru na téma školy, studia a vzdělání s hrdiny oblíbeného komiksu „Peanuts“ potěší současné i bývalé žáky a studenty a pomůže přečkat s úsměvem i nekonečný školní rok.
humor
Ukázky

Peanuts ve škole

35 Kč
Špeky - 6%
(8x)
Humorný román jednoho z autorů slavné sci-fi Červený trpaslík vypráví o tom, jak těžký život mají tlusťoši (a někdy i ti ostatní).
humor

Špeky

203 Kč
191 Kč
Umírat se má na lačno - 11%
(7x)
Úsměvný autobiografický román. Skutečné prožitky nás provedou bez hořkosti 40 – 80 lety minulého století v Československu. Kulisy příběhu bezpečně poznají pamětníci a ti ostatní porovnají knihu se svými představami o nedávné minulosti.
humor

Umírat se má na lačno

206 Kč
183 Kč
Darwinovy hodinky - 11%
Další kniha z úspěšné řady humorné fantasy ze Zeměplochy. Zeměplocha má problém - Charlese Darwina. Přesněji řečeno, někdo tajemný a neznámý považuje existenci Charlese Darwina za neodpustitelnou urážku ...
humor

Darwinovy hodinky

248 Kč
220 Kč
Ostroočko - 11%
Vonnegutův nejčernější román pojednává o člověku, který v dětství nešťastnou náhodou zastřelil těhotnou ženu a v pozdějším životě se k této tragické události - a fatálnímu provinění - musel chtě nechtě neustále vracet.
humor

Ostroočko

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 456 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 > >>