Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
psychologie

Dobré manželství, 10 + 1 užitečných rad - 20%
Jak spolu vydržet co nejdéle? Co dělat, aby se naše manželství nerozpadlo a bylo dobré? Čemu se naopak vyhnout? Jak přijmout obavy z budoucnosti? Jak odpustit a zapomenout? Jak se ubránit manipulaci a jak nastavit vlastní hranice?
psychologie
Ukázky

Dobré manželství, 10 + 1 užitečných rad

259 Kč
207 Kč
Dopamin - 20%
(1x)
Proč v čase hojnosti, bohatství, svobody a technologického a medicínského pokroku nebývale postrádáme pocit štěstí a cítíme se naopak mizerně?
psychologie
Ukázky

Dopamin

299 Kč
239 Kč
O smyslu života - 20%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
psychologie
Ukázky

O smyslu života

169 Kč
135 Kč
Pětiminutová terapie - 20%
Kdo jsem? Co vůbec znamená ta obávaná věta "Buď sám sebou"? Co znamená být "autentický"? Psychoterapeutka Sarah Crosbyová vám v knize Pětiminutová terapie pomůže najít odpovědi na tyto velké otázky pomocí psychologického zkoumání, cvičení a návodů, které můžete postupně aplikovat na svůj vlastní život. Tato kniha vám pomůže najít dlouhodobé štěstí, sebedůvěru a klid v sobě i ve svých vztazích.
psychologie
Ukázky

Pětiminutová terapie

279 Kč
223 Kč
Tajemství šťastných vztahů - 20%
„Ani by mě nenapadlo, že po třiceti letech manželství, kde panoval chlad a odcizení, se můžeme milovat ještě víc než na začátku! Že naše sexualita bude tak živá a mnohem krásnější!“ Jsem nesmírně vděčná za to, že taková slova slýchám a čtu v mnoha různých obměnách od párů všech generací.
psychologie
Ukázky

Tajemství šťastných vztahů

279 Kč
223 Kč
Umění zprostředkovaného učení - 20%
Tato kniha sleduje dva cíle. Seznámit českého čtenáře s původní teorií vývoje poznávacích funkcí izraelského psychologa Reuvena Feuersteina a podat přehled současné situace v oblasti výzkumu efektivity programů pro rozvoj kongnitivních funkcí.
psychologie
Ukázky

Umění zprostředkovaného učení

115 Kč
92 Kč
Zrádná paměť - 20%
Zásadní kniha, která umožní porozumění vlastní paměti. Lidská paměť trpí nespornými slabostmi. Čím to, že si něco zapamatujeme a něco ne? Proč si člověk vzpomíná na svou první pusu a na desátou už ne?
psychologie
Ukázky

Zrádná paměť

249 Kč
199 Kč
Instamozek - 20%
(1x)
Autor nabízí „první pomoc“ v podobě tipů, jak významně změnit životní styl ve svůj prospěch, uvádí nejnovější poznatky výzkumníků této oblasti a v závěru se zabývá úvahami o tom, zda se náš mozek dokáže na změněné podmínky adaptovat.
psychologie
Ukázky

Instamozek

250 Kč
200 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
psychologie
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Hypnotické skripty - 20%
Již třetí rozšířené vydání knihy obsahující soubor skriptů, které jsou určené pro hypnoterapeuty k použití pro své klienty.
psychologie
Ukázky

Hypnotické skripty

65 Kč
52 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 186 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>