Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
cestopisy

Na kole přes Afriku - 20%
(2x)
Jet do Afriky a poznat tamní přírodu, to je sen kdejakého kluka. Ne každý ale v sobě později najde sílu na to, aby takový dětský sen skutečně prožil. Tohle je příběh snu, který se opravdu stal. Začíná pod horou Libín a v sedle kola.
cestopisy
Ukázky

Na kole přes Afriku

229 Kč
183 Kč
Tereza Ramba: DobroDruhům - 20%
(3x)

Neplánujte cesty… prožijte je!  Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách.

cestopisy
Ukázky

Tereza Ramba: DobroDruhům

389 Kč
311 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
cestopisy
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Moje Pacifická hřebenovka - 20%
(2x)
Na Pacifickou hřebenovku se ročně vydá 3000 lidí, ale dokončí ji jen 180 z nich. Monika patří mezi ně. A to byla ještě před nedávnem bledou pacientkou s vážnými zdravotními potíži a psychickými problémy. Přesto se rozhodla změnit život a splnit si sen – projít pěšky celou Ameriku. Postavila se nemoci, poušti, omrzlinám, medvědům i pumám, které potkávala, když putovala sama divočinou. Pacifická hřebenovka ji tvrdě zkoušela. Naučila ji ale nevzdávat se.
cestopisy
Ukázky

Moje Pacifická hřebenovka

249 Kč
199 Kč
Příběhy z norských fjordů - 20%
Když Bronislav vyrážel do Norska, uměl čtyři souvislé věty v Angličtině. Norsky neuměl ani slovo. To jej přivedlo do mnoha obtížných situací, přesto se nezalekl a věřil, že se správnou motivací a snahou dokáže vše, co si usmyslí.
cestopisy
Ukázky

Příběhy z norských fjordů

99 Kč
79 Kč
Sabagiro už ne! - 20%
Flegmatik Šupl a perfekcionista Martin se rozhodnou vyrazit třiadvacetiletou Škodou Forman na velkou výpravu. Směřují do míst, kam jim české velvyslanectví v Moskvě důrazně nedoporučilo jezdit.
cestopisy
Ukázky

Sabagiro už ne!

149 Kč
119 Kč
Sí, vole! - 20%

Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos! Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen.

cestopisy
Ukázky

Sí, vole!

279 Kč
223 Kč
Poslední beduín - 20%
(1x)
Beduíni na Sahaře, kteří se dnes usadili na okraji pouště, nazývají Carla Bergmanna „posledním beduínem“. Promovaný podnikový ekonom z Kolína nad Rýnem totiž žije tak jako jejich předkové: putuje se svými velbloudy v dlouhých karavanách...
cestopisy
Ukázky

Poslední beduín

270 Kč
216 Kč
Za oponou války - 20%
(7x)
Prvotina z pera válečného reportéra a zpravodaje ČT.
cestopisy
Ukázky

Za oponou války

198 Kč
158 Kč
Dvacet let s Islandem - 20%
Kniha fejetonů, která vznikala v rozmezí let 1994 - 2014.
cestopisy
Ukázky

Dvacet let s Islandem

200 Kč
160 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>