Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
osobní rozvoj

O smyslu života - 20%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
osobní rozvoj
Ukázky

O smyslu života

169 Kč
135 Kč
Od nápadu k úspěchu - 20%
Jestliže máte nápad tak dobrý, že by dokázal změnit něčí život, trh, nebo dokonce celý svět, ale ostatní si ho pořád ještě nějak nevšimli, pak je tato kniha přesně pro vás!
osobní rozvoj
Ukázky

Od nápadu k úspěchu

305 Kč
244 Kč
Pětiminutová terapie - 20%
Kdo jsem? Co vůbec znamená ta obávaná věta "Buď sám sebou"? Co znamená být "autentický"? Psychoterapeutka Sarah Crosbyová vám v knize Pětiminutová terapie pomůže najít odpovědi na tyto velké otázky pomocí psychologického zkoumání, cvičení a návodů, které můžete postupně aplikovat na svůj vlastní život. Tato kniha vám pomůže najít dlouhodobé štěstí, sebedůvěru a klid v sobě i ve svých vztazích.
osobní rozvoj
Ukázky

Pětiminutová terapie

279 Kč
223 Kč
Tajemství šťastných vztahů - 20%
„Ani by mě nenapadlo, že po třiceti letech manželství, kde panoval chlad a odcizení, se můžeme milovat ještě víc než na začátku! Že naše sexualita bude tak živá a mnohem krásnější!“ Jsem nesmírně vděčná za to, že taková slova slýchám a čtu v mnoha různých obměnách od párů všech generací.
osobní rozvoj
Ukázky

Tajemství šťastných vztahů

279 Kč
223 Kč
Instamozek - 20%
(1x)
Autor nabízí „první pomoc“ v podobě tipů, jak významně změnit životní styl ve svůj prospěch, uvádí nejnovější poznatky výzkumníků této oblasti a v závěru se zabývá úvahami o tom, zda se náš mozek dokáže na změněné podmínky adaptovat.
osobní rozvoj
Ukázky

Instamozek

250 Kč
200 Kč
Máma není služka, máma je dáma - 20%
(5x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
osobní rozvoj
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

188 Kč
150 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
osobní rozvoj
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Hypnotické skripty - 20%
Již třetí rozšířené vydání knihy obsahující soubor skriptů, které jsou určené pro hypnoterapeuty k použití pro své klienty.
osobní rozvoj
Ukázky

Hypnotické skripty

65 Kč
52 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
osobní rozvoj
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
Mindfulness pro každého - 20%
Objevte s mindfulness skutečné krásy života.
osobní rozvoj
Ukázky

Mindfulness pro každého

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 245 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 25 > >>