Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
biologie

Milý Micíku, aneb Covid v Kocourkově - 11%
Jak se pozná „hodný“ a „zlý“ virus? Proč viry mutují, a můžeme to my, jejich lidští hostitelé, nějak ovlivnit? Jak to, že s počty nakažených se dlouho zdánlivě nic neděje, načež náhle a prudce vyskočí na několikanásobek?
biologie

Milý Micíku, aneb Covid v Kocourkově

323 Kč
287 Kč
Multiorgasmický muž - 11%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
biologie

Multiorgasmický muž

297 Kč
264 Kč
Sýkorky milují meduňku - 11%
Věděli jste, že sýkory modřinky milují meduňku, protože s její pomocí mohou vyhánět parazity z hnízda? Nebo že mandelinka mátová dokáže spořádat tolik máty, že po ní pak sama voní?
biologie

Sýkorky milují meduňku

332 Kč
295 Kč
Biologie v pěti lekcích - 11%
(1x)
Otázku po původu a podstatě života si lidé pokládali odnepaměti, ale odpověď na ni se po většinu historie nesla v duchu domněnek a více či méně podložených spekulací.
biologie
Ukázky

Biologie v pěti lekcích

268 Kč
238 Kč
Fenomenální včely - 11%
Ojedinělá kniha vydaná již ve 12 jazycích přináší známé i nejnovější pohledy na život včel. Hlavním motivem je snaha představit včelstvo jako superorganizmus, který patří mezi nejúžasnější druhy naší planety.
biologie

Fenomenální včely

432 Kč
384 Kč
Odpočinek v neklidu - 11%
Spánek považujeme za samozřejmost. Nic není vzdálenější skutečnosti. Současná civilizace funguje v módu 24/7. Tento režim však koliduje s naší biologickou potřebou spánku a odpočinku.
biologie
Ukázky

Odpočinek v neklidu

332 Kč
295 Kč
Průvodce přírodou na výlety - 11%
Díky tomuto průvodci se v přírodě dokážete jednoduše zorientovat a při svých toulkách možná poznáte i živočichy a rostliny, o nichž jste neměli ani zdání. Tu pestrost stojí za to objevovat.
biologie

Průvodce přírodou na výlety

358 Kč
318 Kč
Půjdeš s námi ven? - 11%
Objevujte zázraky přírody ve městě s knihou Půjdeš s námi ven? – hned za dveřmi domu na vás čekají nezapomenutelné zážitky a spousta dobrodružství.
biologie
Ukázky

Půjdeš s námi ven?

332 Kč
295 Kč
Ruka kompletní průvodce - 11%
Od zápěstí až po konečky prstů, od anatomie až po kulturu. Lidská ruka ze všech úhlů pohledu.
biologie
Ukázky

Ruka kompletní průvodce

269 Kč
239 Kč
Vlk – Pes – Člověk - 11%
Uznávaný etolog Kurt Kotrschal nám ve své knize pomůže nejen lépe pochopit pradávné zaujetí vlkem, ale také nás naučí, jak správně přistupovat k našemu věrnému společníkovi – psovi.
biologie
Ukázky

Vlk – Pes – Člověk

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 60 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>