Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
dobrodružství

Kouzelný klíč – Konec duchů na Hlodavčím zámku - 20%
Na podzimní prázdniny u strýčka na Hlodavčím zámku se Lukáš s Adélkou velmi těšili. Hned po příjezdu je strýček, který je zde kastelánem, vezme na prohlídku.
dobrodružství
Ukázky

Kouzelný klíč – Konec duchů na Hlodavčím zámku

144 Kč
115 Kč
Skotsko - 20%
Bára se ocitne ve skotském údolí Glencoe.
dobrodružství
Ukázky

Skotsko

212 Kč
170 Kč
Syn lovce medvědů - 20%
Jde o historicky první mayovku publikovanou v češtině. Syn lovce medvědů též v roce 1958 jako první prolomil komunistický zákaz vydávat romány Karla Maye, tvůrce údajného braku.
dobrodružství
Ukázky

Syn lovce medvědů

269 Kč
215 Kč
Šťastné a krvavé Vánoce - 20%

Dívčí detektivní klub řeší pátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot, v útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí.

dobrodružství
Ukázky

Šťastné a krvavé Vánoce

249 Kč
199 Kč
Úder tornáda - 20%
(1x)
Gang odvážných odjíždí do Oklahomy v USA, protože chce na vlastní oči poznat indiánskou kulturu. Skutečnost je však na hony vzdálená romantickým představám o indiánech, které znají z dobrodružných knih.
dobrodružství
Ukázky

Úder tornáda

209 Kč
167 Kč
Ultima 1: Poslední - 20%
(1x)

První díl strhující zvířecí fantasy trilogie od oceňované autorky Stromu naděje! Nebála se zemřít jako první, jen nechtěla zůstat naživu úplně poslední – ultima. Byx je nejmladší ze smečky dairnů. Tito tvorové vypadají jako psi, ale patří k šesti vládnoucím druhům.

dobrodružství
Ukázky

Ultima 1: Poslední

209 Kč
167 Kč
Za zrcadlem - 20%
Že prý noční můra odezní, když si o ní s někým popovídáte. No, tak to u mě v Klubu nočních můr teda neplatí! Jmenuji se Anička Záhrobská a vítám vás na mojí další strašidelné přespávačce. nejlepší kamarádky, až jednou po prázdninách se Abigail vrátila do školy jako vyměněná.
dobrodružství
Ukázky

Za zrcadlem

169 Kč
135 Kč
Černobylské dívky - 20%

Katastrofa, která změní jejich životy. Přátelství, které vydrží navždy.  Na jaře roku 1986 se spolužačky Valentina a Oksana probudí a obloha nad jejich hlavami je vztekle rudá. Reaktor v jaderné elektrárně Černobyl explodoval. A než se stihnou vzpamatovat, ocitnou se ve vlaku do Leningradu, kde mají teď bydlet u Valentininy babičky.

dobrodružství
Ukázky

Černobylské dívky

249 Kč
199 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
dobrodružství
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Pod junáckou vlajkou - 20%

Další z řady foglarovek v novém vydání. Mirek vstupuje do skautského oddílu s nečistými úmysly – chce tu pro svoji partu ukrást stan. V Devadesátce se mu však dostane vlídného přijetí, pozná tu spoustu kamarádů a do krádeže se mu najednou vůbec nechce.

dobrodružství
Ukázky

Pod junáckou vlajkou

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 68 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>