Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
dobrodružství

Robinson Crusoe - 20%
Světoznámý dobrodružný román o osudech trosečníka Robinsona vystaveného životní zkoušce v těžkých podmínkách na opuštěném ostrově, kde začíná jeho zápas o přežití...
dobrodružství
Ukázky

Robinson Crusoe

149 Kč
119 Kč
Tajné jezero - 20%
Nevšední příběh o velkém a nečekaném dobrodružství, statečnosti a kamarádství navzdory hranicím času.
dobrodružství
Ukázky

Tajné jezero

169 Kč
135 Kč
Vánoční příběhy: Bílé medvídě - 20%
Sára miluje, když jí dědeček vypráví o dobrodružstvích, která zažil v polárních oblastech Kanady. Začíná sněžit, a tak se Sára rozhodne postavit si ze sněhu ledního medvěda podobného medvídkovi z dědečkova příběhu.
dobrodružství
Ukázky

Vánoční příběhy: Bílé medvídě

179 Kč
143 Kč
Věčná noc - 20%
(1x)

Upadla v zapomnění, teď se však probouzí! Před tisíci lety ovládla království věčná noc. Jen díky čarodějkám, které ji zahnaly pod zem, žili pak lidé dlouhé roky v klidu. Teď je ale hrozba zpět. Vrchní čarodějka Hester ji chce vypustit, a získat tak neomezenou moc.

dobrodružství
Ukázky

Věčná noc

249 Kč
199 Kč
Deník Dory Grayové - 20%
(3x)
Když rodiče Hance oznámí, že se budou stěhovat z města na venkov, převrátí jí svět vzhůru nohama. Hanka svůj nový domov nesnáší, dokud na půdě náhodou nenajde tajemný starý zápisník – deník Dory Grayové. Co se s jeho autorkou a její židovskou kamarádkou stalo? Hanka se to rozhodne zjistit stůj co stůj.
dobrodružství
Ukázky

Deník Dory Grayové

209 Kč
167 Kč
Dům na Hrabivém vrchu - 20%
Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví.
dobrodružství
Ukázky

Dům na Hrabivém vrchu

209 Kč
167 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
dobrodružství
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
dobrodružství
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Alchymistova šifra – Volání přízraku - 20%

Čtvrtý díl dobrodružné série plný magie, záhad a šifer. Christopher neví, kým je. Probouzí se sám daleko od domova a bez vzpomínek. Vesničané říkají, že ho posedlo neviditelné zlo a vědomí nabyl až po zásahu místní čarodějnice.

dobrodružství
Ukázky

Alchymistova šifra – Volání přízraku

249 Kč
199 Kč
Alchymistova šifra – Znamení moru - 20%
Na Londýn udeřila černá smrt! Nemoc se šíří městem a ruku v ruce s ní i panika a strach. Tajemný prorok předpovídá zkázu, pokud někdo nepřijde s lékem, který na mor opravdu zabere. Lékárna Blackthorn je proto pověřena, aby se o přípravu takového léku pokusila.
dobrodružství
Ukázky

Alchymistova šifra – Znamení moru

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 68 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>