Nejprodávanější knihy - prosinec 2022
umění

Petr píše :-)
Soubor dosavadních příspěvků z facebookového profilu kapely Mňága a Žďorp, doplněný o starší blogy, dosud nezveřejněné příspěvky, podrobný popis čínského dobrodružství z roku 2014 a kapelové i osobní barevné fotografie.
umění

Petr píše :-)

269 Kč
Vlastní cestou
Kniha Vlastní cestou je výpravná obrazová publikace koncipovaná jako výběr originálů Zdeňka Buriana z významné privátní sbírky.
umění

Vlastní cestou

389 Kč
Křivky
V této krásné knížce do kapsy, naplněné ilustracemi a užitečnými diagramy, výtvarnice Lisa DeLong předvádí časem prověřené postupy, které jsou základem užití křivek a rostlinných forem v tradičním vizuálním umění.
umění

Křivky

203 Kč
Povolání režisér
(3x)
Rozhovor, který v létě roku 2012 vedl Bohdan Sláma s Milošem Formanem, se dotýká podstaty práce režiséra a scenáristy.
umění

Povolání režisér

87 Kč
Setkání, okamžiky, samoty – Jaroslav Kučera
(2x)
Publikace zahrnuje 85 černobílých fotografií Jaroslava Kučery.
umění
Ukázky

Setkání, okamžiky, samoty – Jaroslav Kučera

221 Kč
Miroslav Tichý:Les formes du vrai/Forms of truth - 37%
Tichý's work inspired Sanguinetti to make critical and riveting insights into the art of our age. While his comments may fuel polemical debate, they cannot leave the reader indifferent.
umění

Miroslav Tichý:Les formes du vrai/Forms of truth

1 080 Kč
679 Kč
A pásly by se tam ovce...
(1x)
Autobiografický text historičky fotografie Anny Fárové, který poprvé vyšel v rámci obsáhlejší knihy Dvě tváře. Toto samostatné vydání je doplněno desítkami unikátních fotografií, mimo jiné od Henriho Cartier-Bressona, Josefa Koudelky,Inge Morathové, ...
umění

A pásly by se tam ovce...

269 Kč
Česká fotografie 20. století
(2x)
Jedinečná reprezentativní publikace, vycházející paralelně v češtině a angličtině, poprvé v tak velkém rozsahu představuje hlavní tendence, osobnosti a díla české fotografické tvorby celého uplynulého století.
umění

Česká fotografie 20. století

1 320 Kč
Momentky z kultury Brna
Kniha Ivana Petrželky si všímá nejdůležitějších kulturních institucí města Brna ve 20.století a na počátku 21. století. Přináší obraz jejich nejsvízelnějších existenčních potíží v době první republiky, nacistické okupace a komunistické totality.
umění

Momentky z kultury Brna

44 Kč
Cesta Karla IV. do Francie
Autor pojal poslední velkou diplomatickou cestu císaře Karla IV. jako dialog mezi textem a obrazem, mezi dobovými relacemi kronikářů s reportážními vyobrazeními iluminátorů rukopisů francouzské provenience.
umění

Cesta Karla IV. do Francie

1 103 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 440 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 44 > >>